Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlemcilik ve yetiştiricilik arasında fark var üstat bence. Fenerbahçe'nin elbette katkısı olmuştur ardaya ama hikayelestirecek kadar yok bence
Yetiştirdi demek için 10 yaşında mı girmedi gerekiyor? Bizim de ülkedeki tüm alt yapıları taramamız gerekiyor demek ki

Arda Güler'in max potansiyeli Odegaard bu arada daha fazlası olmaz.Çabukluk da hız da yok çocukta
Aynen öyle, oda bütün futbol şansı yanında olursa o kaliteye gelebilir bence. Ama bu mevcut futbol tekniği ve oyun görüşünün yanında bide hızı olsaymış dünya futboluna ilk defa ülkeden bir süper star çıkabilirmiş gerçekten.

Arda Real de kim yerine oynar ? Ortasaha Zor, belki rodrigonun yedeği olur ama bence bu sene castilla da oynar

96/2000 dönemi şu an olsa Hagi sakat diye istenmez, FT fener maçında kovulur, Popescu için de kim getirdi bu Rumeni derdi taraftar.

Baştan sona rezil bir taraftar topluluğu var, herkese bok atan, hiç bir haltı beğenmeyen bir zihniyet.
Futbol maçı izlemekten çok FM, Fifa oynayan insanlar futbol konusunda ahkam kestiğinden beri böyle. Bugün bu forumda 2010 yılında açılmış Rijkaard başlığını okudum. Sayfalarca Total Futbol ve Rijkaard'ın sistemini uzun uzun karşılıklı mesajlarla tartışmışız. O dönem trend oydu. 13 sene geriye gidince 20 sene ileriye sarmış gibi oluyoruz.

Baştan sona rezil bir taraftar topluluğu var, herkese bok atan, hiç bir haltı beğenmeyen bir zihniyet.

96 senesinde 11 yaşındayken asyde köprü üstünde fatih hocamın bacağına sarılmışlığım var 😂
şampiyon olacakmıyız diye sormuştum
inşallah şampiyonuz demişti

arda belki zamanla modricin yerine evrilir realde

modric de baya çelimsiz 10 numara olarak başlamıştı kariyerine

Arda, Telles'i İspanya'da perişan etti. Hatta maçın başlarında çift sarıda atılması lazımdı. Devra arası hocası direkt oyundan aldı zaten Telles'i.

Duran top dışında Kazımcan'dan bir artısı yok. Tempo konusundaysa dökülüyor

ya ne abartısı

2-3 seneye büyük topçu olur

bi messi değil ama bi prime coutinho hazard filan olur gibi

şuan için iki eksiği var
1. fiziği-bu halledilir

2. oyun hızı - işte bu zor bu biraz doğuştan olan birşey bu onun için asla bir messi filan olamaz

şuan çok ham real için bence kiralık gitmezse çok yanlış yapar

yoksa oyun aklı tekniği filan şahane bu çocuğun çokda zeki çocuk

ben bunun gitme sebebinin fbden bir halt olmayacağını görüğü için olduğunu düşünüyorum

bizim maçda kalite farkını iyice hissetti
gsnin lige ambargo koyacağını net biliyor futboldan anlıyor çocuk
Oyun zekası konusunda hemfikiriz ama Hazard hızlı adamdı Alex vari bir oyuncu olabilir.

Evet böyle malca hamleler ile 250 yıl daha champ olamazlar.
1688503081331.webp

Dinç: Dursun Başkan parayı Soca(r)cak. Sözleşme henüz imzalanmadı ama imzalanacak. Sözleşmenin süresi 3 yıl ve başarıya endeksli bir sözleşme olacak. Avrupa Kupalarında Galatasaray'ın göğüsünde Socar yazacak. Yıllık 5 milyon dolarlık bir kazanç getirecek. Bu para hangi turnuvaya katılacağına göre değişecek. Galatasaray CL'ye giderse 5 milyon dolar alacak. Diğer turnuvalarda daha düşük. Galatasaray tur atlarsa ona göre bonuslarda olacak. Avrupa olmazsa para kazanamayacak.

Arda, Telles'i İspanya'da perişan etti. Hatta maçın başlarında çift sarıda atılması lazımdı. Devra arası hocası direkt oyundan aldı zaten Telles'i.

Duran top dışında Kazımcan'dan bir artısı yok. Tempo konusundaysa dökülüyor

Kazımda ardayı perişan etti :)

96 senesinde 11 yaşındayken asyde köprü üstünde fatih hocamın bacağına sarılmışlığım var 😂
şampiyon olacakmıyız diye sormuştum
inşallah şampiyonuz demişti
FTyi ben pek sevmiyordum ya 2003ten sonra, kötü teknik direktör diye düşünüyordum shsj

Gerçi şu an nefret kusanlar gibi değildim de bir daha başarılı olamaz sanıyordum. Yıldo ile imza töreni de delirtmişti neyseki son gelişindeki şampiyonlukta barıştım tekrar.

fb merihi almamalı

merih lider bir karakter
juve görmüş belli bir standartı var
türk
reklam yüzü
pozitif
çevresi geniş sevilen bir karakter

alacaksak biz almalıyız

futbolunu eleştirenlerede italya ligi prime dönemlerinden birini yaşıyor çıkışı inişi var bu işin
zaten düşüşde diye bir ihtimal var

çocuk ayriyeten gsli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt