Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thiaho alcantara mı hayırdı gs yoluncak arab clubu m

O zaman şöyle bir soru sorayım Arda Turan mi Arda Güler mi ikisininde aynı yaş da olduğunu varsayarak söylüyorum.Arda Manisa da Fenerin içinden geçmişti Mleda Boleslav maçı şampiyonlar ligi Liverpool maçı Euro 2008 de Milli takımı yarı finale taşıyan oyuncu o zaman Avrupa kulupleri nerdeydi onu merak ediyorum?

Alınabilecek yerli yok ki. Gurbetçi avlamak lazım o da berkandan bağımsız alınır zaten.
Ortasaya yerli almaya gerek yok zaten. Artık Efe Akman, Emirhan Kayar, Baran Aksaka gibi isimlere şans vermeliyiz artık. Berkan yerine özellikle Efe Akman gayet iyi oturur rotasyona.

O zaman şöyle bir soru sorayım Arda Turan mi Arda Güler mi ikisininde aynı yaş da olduğunu varsayarak söylüyorum.Arda Manisa da Fenerin içinden geçmişti Mleda Boleslav maçı şampiyonlar ligi Liverpool maçı Euro 2008 de Milli takımı yarı finale taşıyan oyuncu o zaman Avrupa kulupleri nerdeydi onu merak ediyorum?
avrupadaydı

Arda 18-19 yasinda manisada sagbek oynayip hem fbnin hem de Gs yin icinden geçti 2006 da.bizim macta da holoskoya asist yapti.arda turanin çeyreğini yapabilcek mi arda guler gorecegiz

fb merihi almamalı

merih lider bir karakter
juve görmüş belli bir standartı var
türk
reklam yüzü
pozitif
çevresi geniş sevilen bir karakter

alacaksak biz almalıyız

futbolunu eleştirenlerede italya ligi prime dönemlerinden birini yaşıyor çıkışı inişi var bu işin
zaten düşüşde diye bir ihtimal var

çocuk ayriyeten gsli

Merih intere gidiyor

ertem şaşırttı sanki biraz
net haklı bu arada

Sen yapma bari haklı falan değil.
Ayrıca Araplar olmasaydı kimsenin istemediği Ronaldo, müzmin sakat Kante'nin düşmeme ihtimali de yok.
Mertens misal kante klasmanında bir oyuncu mertens geliyor ama kante gelemez demek ner ahmaklık. İcardi geçen sene Unitedin kapısından döndü. Ş.ligi finalisti interin forveti torunları olan Dzeko ile bir maça 3 kere boş kaleye kale dibinde kaçıran lukaku. İcardi interde oynayamaz diyebiliyor muyuz?

Hadi diyelim bunları alamayacaktık okey, yukarıdan aşağıya liste yapsan üst sıralardaki oyuncuların bir bir avrupalıların oyuncu havuzundan çıkması demek b ve c klasman oyuncuları avrupa havuzuna girmesi demek.
Buda sen oyuncuyu alsan bile süreç ve daha çok para çıkmasını sağlıyor.
Net sıkıntılı bir durum.
Geçende dediğim gibi önce üst klasman yaşlılar sonra 30-32 yaş arası göden düşmüşler daha sonra 25-30 yaş arası sana düşmesi muhtemel oyuncuların buraya gelememesi.
Boş atıyor.
2010'da ş.ligi alan hollanda milli takımın as oyuncusu Sneijder ve 2012'de yine ş.ligini alan bizden gittikten sonra premier ligde ve ş.liginde oynayan Drogba şu dönem o fırsatlar olsa sana gelmezlerdi.

Yarın öbür gün israil avrupa liginde oynuyorsa suudiler de oynar denildiğinde paranın da etkisiyle piyasada alabileceğin oyuncu kalmayınca erteme sorarız.

Saminin yaptığı sponsor kadrosu gerçek olacak herhalde, 😂

Enesi de city almıştı oradan oraya araba gibi kiralandı çocuk bazı şeyleri abartmamak lazım. Yusuf da 16 yaşında barça gördü yav ?

Bunu yazmayı düşünüyordum neyseki değinilmiş. Real aldı diye alıp hemen 18’e koyacak değil ki henüz resmi bir haber de yok. Büyük takım bu, bahşiş paraları bunlar ve vardır bir düşündükleri. Böyle çokça transferler yapıyorlar. Kendisi için hayırlısı olsun ancak benim beklentim burada okuduklarımın altında.

FTyi ben pek sevmiyordum ya 2003ten sonra, kötü teknik direktör diye düşünüyordum shsj

Gerçi şu an nefret kusanlar gibi değildim de bir daha başarılı olamaz sanıyordum. Yıldo ile imza töreni de delirtmişti neyseki son gelişindeki şampiyonlukta barıştım tekrar.

vallah ben son 3 senesi hariç ağır ftciydim biliyorsun birde tüpçü dönemi kızmıştım doğal olarak ama sonradan ft istifa etsin diye dönen dolapları öğrendikçe kırgınlığım gitmişti

son 2-3 sezon çok tembelleşti
kendini gsden üstün gördü
taraftarla inatlaştı

içim gitti hala gidiyor son dönemini düşündükce içimi acıtıyor

keşke yaşanmasaydı

ama tabi ki sevgim ona sonsuzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt