Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasaya yerli almaya gerek yok zaten. Artık Efe Akman, Emirhan Kayar, Baran Aksaka gibi isimlere şans vermeliyiz artık. Berkan yerine özellikle Efe Akman gayet iyi oturur rotasyona.Alınabilecek yerli yok ki. Gurbetçi avlamak lazım o da berkandan bağımsız alınır zaten.
avrupadaydıO zaman şöyle bir soru sorayım Arda Turan mi Arda Güler mi ikisininde aynı yaş da olduğunu varsayarak söylüyorum.Arda Manisa da Fenerin içinden geçmişti Mleda Boleslav maçı şampiyonlar ligi Liverpool maçı Euro 2008 de Milli takımı yarı finale taşıyan oyuncu o zaman Avrupa kulupleri nerdeydi onu merak ediyorum?
Arda 18-19 yasinda manisada sagbek oynayip hem fbnin hem de Gs yin icinden geçti 2006 da.bizim macta da holoskoya asist yapti.arda turanin çeyreğini yapabilcek mi arda guler gorecegizO zaman şöyle bir soru sorayım Arda Turan mi Arda Güler mi ikisininde aynı yaş da olduğunu varsayarak söylüyorum.Arda Manisa da Fenerin içinden geçmişti Mleda Boleslav maçı şampiyonlar ligi Liverpool maçı Euro 2008 de Milli takımı yarı finale taşıyan oyuncu o zaman Avrupa kulupleri nerdeydi onu merak ediyorum?
fb merihi almamalı
merih lider bir karakter
juve görmüş belli bir standartı var
türk
reklam yüzü
pozitif
çevresi geniş sevilen bir karakter
alacaksak biz almalıyız
futbolunu eleştirenlerede italya ligi prime dönemlerinden birini yaşıyor çıkışı inişi var bu işin
zaten düşüşde diye bir ihtimal var
çocuk ayriyeten gsli
ertem şaşırttı sanki biraz
net haklı bu arada
Xkjdkdkdj olm her gece içmiyorum senin gibi
Sürekli ağlaklık ve her şeye bok atma yoruyor.
yahu Ardadan bize ne
Enesi de city almıştı oradan oraya araba gibi kiralandı çocuk bazı şeyleri abartmamak lazım. Yusuf da 16 yaşında barça gördü yav ?
Saminin yaptığı sponsor kadrosu gerçek olacak herhalde,![]()
FTyi ben pek sevmiyordum ya 2003ten sonra, kötü teknik direktör diye düşünüyordum shsj
Gerçi şu an nefret kusanlar gibi değildim de bir daha başarılı olamaz sanıyordum. Yıldo ile imza töreni de delirtmişti neyseki son gelişindeki şampiyonlukta barıştım tekrar.
Popescu olmasa o takım nah o halde olurdu. O yıllarda millet dandun oynarken savunmadan ayağa çıkmayı getirdi adamPopescu'ya vasat diyorlar sanki defansta Rio Ferdinand var yav.![]()
konuşacak birşey olmadığında konu fener yada fenerliler olmamalıKonusacak baska konu yok