Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. yerli kim olacak kazım mı
Heyecan verici bir orta saha gerçekten. Futbolda orta sahayı alan, (%90) maçı alır.Kamada+Paredes+Lucas mükemmel orta saha 3lüsü olur. Rakibin canını çıkarırlar,kenarda kalırsa Zaniolo+Kerem
şans falan bulamaz, kiralık gitmeli bu yıl son şansı parladı parladıEger hamza soylendigi kadar iyiyse okan hoca ona gelecek sezon sans verir umarim.
Eger hamza soylendigi kadar iyiyse okan hoca ona gelecek sezon sans verir umarim.
hangi hamzaEger hamza soylendigi kadar iyiyse okan hoca ona gelecek sezon sans verir umarim.
oyle is mi olur3. yerli sık sık değişir muhtemelen
yeri gelir alınacak olan yerli kaleciyle oynarız, yeri gelir kazım, mert müldürü alırsak eğer zaman zaman o
bazen BAY/yunus
hamzada abartılacak bir yetenek göremedim ama yıllarca ekmeğini yer bu işten. sivas alanya antep falan dolaşır dururşans falan bulamaz, kiralık gitmeli bu yıl son şansı parladı parladı
Kenan'ı alıp üçüncü santrafor olarak değerlendirmeliyiz.kenan yıldızı alalım
cop degil iyi oyuncu. bizim planladigimiz kadroya uygun degil sadece. paredes, torreira, kamada ile ortasahayi tutamayiz.günaydın, forumun tamamı Kamadayı beğenip 11e yazıyorsa, ağır çöptür , defalarca tecrübe edildi , umarım almayız öyle bişey
topçunun hası ayağına topu aldığı an belli eder kendini. ben ardayı manisada falan izlememiştim, bizim mlada boleslavla olan maçta ilk defa görmüştüm ve hayran kalmıştım. şimdi gereksiz yere her gencin övülmesine gıcık oluyorum yav. ardanın boleslav maçında yaptıklarını tüm sezon yapamayan gençler abartıldıkça abartılıyorhamzanın dribbling dışında bir olayı yok gibi maalesef, özgüveninin yüksek olması pek bir şey ifade etmiyor
barandan zaten hiçbir şey olmaz artık
emirhandan ümitliydim o da kiralık falan gitmiyor niyeyse
efeyi bekleyeceğiz mecbur
caner kanat değil mi?Hamza Akman+Caner Doğan bu sene artık süre almalılar