- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ross'un da baya maçı vardı aslında iyi bir seçim idi. Keşke kulübünde bıraksaydık bonservisi alıp.Biz emrahla geçen sezon baya bakinmistik nelssonun tecrübesine en yakın isim buydu başka ikinci ismi bulamamıştık.
![]()
Strahinja Erakovic - Oyuncu profili 23/24
Strahinja Erakovic, 22, Sırbistan ➤ Zenit, 2023'den beri ➤ Defans ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 22 Oca 2001, Batajnica, Jugoslavia (Republik)www.transfermarkt.com.tr
kac euro bir kremParan yetecek mi wandanin yuz kremine? Durduk yere şerefsiz olma rts
Caner'e benzetmedim ya.Caner Doğan. Gençlerin neredeyse hepsinde fiziki gelişim var gibi duruyor. Umarım güçlenmişlerdir
Marcao'ya benzemez dediğim gibi Nelsson işi. Muadili adam alamazsın, genç zaten alamazsın da yaşı olanı da alamazsın. Adamın fundamental seviyesi uzayda. Abdulkerim'i iyi yapan şeylerden biri de Nelsson gibi garanti bir topçuyla oynamanın rahatlığı. Apo'nun Marcao'dan iyi oluşu da fazla iddialı bir söylem bence.Marcao gitti (24) daha iyisini aldik abdulkerim(28)
Stoperde yaşa takilmamak lazim
Normal krem alirsin canim ama wandanin kullandigi şeylerin öyle normal kremler oldugunu sanmiyorumkac euro bir krem
25 Temmuz - 1 Ağustos arası hazırlık maçları oynayacaklarmış. 2 hafta önce başlasalar bile önümüzdeki hafta eder. Direk gruplara gidecekleri için erken başlamalarını gerektiren bir durum yok gibi.Fransa ligi normalde temmuz sonlarinda baslardi. Psg antremanlara baslamadi mi hala? Basladiysa icardiye sen gelme, istedigin gibi takil mi dedi?
Bu sezon verdigi performans hic arattimi marcaoyu abdul? Hatta arti olarak 3gol 3asist yapti. Marcaonun bizde toplasan 1gol 2-3 asisti vardirMarcao'ya benzemez dediğim gibi Nelsson işi. Muadili adam alamazsın, genç zaten alamazsın da yaşı olanı da alamazsın. Adamın fundamental seviyesi uzayda. Abdulkerim'i iyi yapan şeylerden biri de Nelsson gibi garanti bir topçuyla oynamanın rahatlığı. Apo'nun Marcao'dan iyi oluşu da fazla iddialı bir söylem bence.
Allah allah ben hep fransa ligini temmuz sonu basliyor gibi hatirliyorum25 Temmuz - 1 Ağustos arası hazırlık maçları oynayacaklarmış. 2 hafta önce başlasalar bile önümüzdeki hafta eder. Direk gruplara gidecekleri için erken başlamalarını gerektiren bir durum yok gibi.
İtalya'ya gitmesi için kocasına baskı yapıyor diyor haberde.WANDA ABLAMMMMMMMMMMM
ICARDI GELIRSE YÜZ KREMINI ALMAZSAM SEREFSIZ OLAYIM
Bu ne demek ?
Icardi transfer görusmesi icin 1 hafta daha izin ister 17 temmuz katilir antremanlara eger baska bi takimla anlaşmazsa tabipsg 10 temmuzda açıyormuş sezonu
Icardi transfer görusmesi icin 1 hafta daha izin ister 17 temmuz katilir antremanlara eger baska bi takimla anlaşmazsa tabi
Bilmiyorum ki Emrah bilir belki ben takip etmedim en son Tsye karşı izledimAlabilinecek birisi mi?
Tipi fiziği ben futbolcuyum diye bağırıyor.
Almanya olabilirAllah allah ben hep fransa ligini temmuz sonu basliyor gibi hatirliyorum
Baktim simdi 12 agustos basliyor ligleri