Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz emrahla geçen sezon baya bakinmistik nelssonun tecrübesine en yakın isim buydu başka ikinci ismi bulamamıştık.

Ross'un da baya maçı vardı aslında iyi bir seçim idi. Keşke kulübünde bıraksaydık bonservisi alıp.

Marcao gitti (24) daha iyisini aldik abdulkerim(28)

Stoperde yaşa takilmamak lazim
Marcao'ya benzemez dediğim gibi Nelsson işi. Muadili adam alamazsın, genç zaten alamazsın da yaşı olanı da alamazsın. Adamın fundamental seviyesi uzayda. Abdulkerim'i iyi yapan şeylerden biri de Nelsson gibi garanti bir topçuyla oynamanın rahatlığı. Apo'nun Marcao'dan iyi oluşu da fazla iddialı bir söylem bence.

Fransa ligi normalde temmuz sonlarinda baslardi. Psg antremanlara baslamadi mi hala? Basladiysa icardiye sen gelme, istedigin gibi takil mi dedi?
25 Temmuz - 1 Ağustos arası hazırlık maçları oynayacaklarmış. 2 hafta önce başlasalar bile önümüzdeki hafta eder. Direk gruplara gidecekleri için erken başlamalarını gerektiren bir durum yok gibi.

Marcao'ya benzemez dediğim gibi Nelsson işi. Muadili adam alamazsın, genç zaten alamazsın da yaşı olanı da alamazsın. Adamın fundamental seviyesi uzayda. Abdulkerim'i iyi yapan şeylerden biri de Nelsson gibi garanti bir topçuyla oynamanın rahatlığı. Apo'nun Marcao'dan iyi oluşu da fazla iddialı bir söylem bence.
Bu sezon verdigi performans hic arattimi marcaoyu abdul? Hatta arti olarak 3gol 3asist yapti. Marcaonun bizde toplasan 1gol 2-3 asisti vardir

Sol stoper bulmak sag stoperden zordur ki bulduk. Nelssonun da yeri dolar elbet

25 Temmuz - 1 Ağustos arası hazırlık maçları oynayacaklarmış. 2 hafta önce başlasalar bile önümüzdeki hafta eder. Direk gruplara gidecekleri için erken başlamalarını gerektiren bir durum yok gibi.
Allah allah ben hep fransa ligini temmuz sonu basliyor gibi hatirliyorum

Baktim simdi 12 agustos basliyor ligleri

günaydın, forumun tamamı Kamadayı beğenip 11e yazıyorsa, ağır çöptür , defalarca tecrübe edildi , umarım almayız öyle bişey

Sizin gibilere Icardi'nin gelmemesi müstehak aslında; ama kötü haber şu Icardi geldi, gelecek...
Eskilerden Ben1Aslanım hesabi vardi. Bunu yazmis.
Alper Mert de Icardi, bizden istedigi teklifi almis yazmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt