Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bizimkiler oyuncu satma işinde cuvalladilar, muhabirlere teklif var teklif var diye haber yaptırdılar ama muhtemelen tek kuruş resmi teklif yok

Efsanelerini söverek kovdu başkanları.Argumanı da bacak bacak üstüne atmış olmasıydı.

Paredesi YouTube daki kısa videolar dışında hiç izlemedim. İzlediğim kadarıyla da oyun tarzı olarak oliveira ya benziyor sanki. Bize daha hareketli b2b lazım diye düşünüyorum.

Fener şampiyon eğer kolej havası yakalandıysa.

Bence bizimkiler oyuncu satma işinde cuvalladilar, muhabirlere teklif var teklif var diye haber yaptırdılar ama muhtemelen tek kuruş resmi teklif yok
images (47).webp

Oyuncu satma işi dediğin Berkan olur , Taylan olur , Morutan olur Nelson Boey Kerem gibi adamları satılmıyor demek mantıksız satılmamalı.Omurga bunlar zaten.

Boey'in gidişini neden bu sene istemiyorum en büyük sebeplerinden biri Telles.Bu adam bizden sonra Porto-ManU yaptı ki Boey bu adamdan 2 gömlek falan daha iyi bek.Ne yapıp edip sözleşmesini uzatıp 1 sene daha kalmaya ikna etsinler bizle şl oynamadan 15e falan giderse kahrolurum.

Herkes mail kutusuna baksın milan'dan falan teklif almış olabilirsiniz zamanında

Tr liginin Jonathan Soriano'su.Kesin reddetmiştir.Genç haliyle Parma kadrosunda nasıl oynayamış acaba.Bu takımlar da büyük ihtimalle zaten muhteşem Serie A performansı sebebiyle istemişlerdir o zamanlar.

Lan R.Madrid/Barça beni istese karıyı bile boşar giderim yemişim feneri

Tottenham van de Veni istiyor diyorlardi, ama bizim Nelssonda ki gibi takima teklif yapmamislar. Neyin pesinde bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt