Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham van de Veni istiyor diyorlardi, ama bizim Nelssonda ki gibi takima teklif yapmamislar. Neyin pesinde bunlar

Bu yüzden her ne kadar ufak veya anlamsiz olsa da her türlü bilgiyi kulüp içinde gizli tutmak cok önemli.

Nelssona geçen sezonun basindan beri yönetimin bir sözü oldugu konusuluyor mesela. Tottenham de farkindadir diye düsünüyorum. Fiyat düsürmek için bu sözü kullaniyor olabilirler.

satış yapmak lazım.Oyuncular da başarılı olursa gittikleri yerde bu sefer ileriki zamanlarda daha da çok teklif alırız.Sacha ve Nelsson da sağlam takımlarda başarılı olacak oyuncular o yüzden her türlü sürdürülebilirlik için hem kulüp ekonomisi hem de oyuncu satışı açısından ikisinin de uygun fiyatlara gitmesini doğru buluyorum.

Kamada, uygun bir maaş ile ekibimize katılacaksa ok. 3-5 maç izleme fırsatı buldum ve bayağı beğenmiştim topçuluğunu. Yaşı falan da gayet iyi ama öyle üçer beşer maaş dağıtamayız.
İmza parası muhabbeti olabilir zorlayan mali açıdan ama kulübünde olsa bonservisini zaten alamazsın iyi bir fırsat transferi gibi duruyor

Herkes mail kutusuna baksın milan'dan falan teklif almış olabilirsiniz zamanında

8 sene kaldı şampiyonluklar kazandı kısmında bayılmışım kakajajajsjjsjs 3 tane kupa kazanmış biri de 10-11 :)

Adamlarin efsanesinin bizim yunus kadar kupası var

Bu sezon tahminim şöyle:

Courtois/Lunin

Militão/Carvajal/Odriozola
Rüdiger/Vallejo
Alaba/Nacho
Camavinga/García/Mendy

Modric/Ceballos
Tchouaméni/Kroos
Bellingham/Reiner

Valverde/Güler
Rodrygo/Joselu
Junior/Díaz

Valverde, Güler ve Camavinga orta sahada da kullanılır. Adamların elindeki çoğu oyuncu 3-4 mevkide sırıtmıyor o nedenle bu rotasyon sadece kâğıt üzerinde bir şeyler gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt