Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tottenham van de Veni istiyor diyorlardi, ama bizim Nelssonda ki gibi takima teklif yapmamislar. Neyin pesinde bunlar
Uğurcan varsa Mert'e ne gerek var?CL XI;
ugurcan
müldür denayer abdul telles
torreira paredes
rashica zaniolo kerem
icardi
Türk futbolu bitti cart curt2024-2025 Şampiyonlar ligine Belçika'dan-Avrupa sıralamaları değişmezse- 3 takım direkt olarak katılıyormuş. Vay be.
Bu iddiani ispatlamak zorundasın.Bence bizimkiler oyuncu satma işinde cuvalladilar, muhabirlere teklif var teklif var diye haber yaptırdılar ama muhtemelen tek kuruş resmi teklif yok
YokBu iddiani ispatlamak zorundasın.
İmza parası muhabbeti olabilir zorlayan mali açıdan ama kulübünde olsa bonservisini zaten alamazsın iyi bir fırsat transferi gibi duruyorKamada, uygun bir maaş ile ekibimize katılacaksa ok. 3-5 maç izleme fırsatı buldum ve bayağı beğenmiştim topçuluğunu. Yaşı falan da gayet iyi ama öyle üçer beşer maaş dağıtamayız.
Herkes mail kutusuna baksın milan'dan falan teklif almış olabilirsiniz zamanında
Sen bilirsin raporladim
kamıştan su gelecek yaşa geldi mi yahulatin kızlarıyla kaçak et keser
Sen bilirsin raporladim
Bu iddiani ispatlamak zorundasın.
Al hilalin acilen bir forvet alması lazım yoksa işin sonu İcardiye bağlanır, Al Ahli kapattı forveti mane de kanata geliral ahli çıldırmış, sıradaki hedef mane
Herkes mail kutusuna baksın milan'dan falan teklif almış olabilirsiniz zamanında