Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.167
- 48.999
- 2.968
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her fırsatta Galatasaray üzerinden prim yapıyolar hocam instagram da olayın gündeme gelme sebebi bu yanio adamlarda ölüyordu gs geliyim diye
alabiliyoruz sanki
Ilkay oynadigi mevkide dunyanin en iyilerden biri. Neredeyse her takimda ilk11de oynardiHakan ve İlkay uzak dursun temposuz adamlar iksiide yaşlılıkları hiç çekilmez zaten
İlkay gelebilir 35te olsa , Hakan bize yaramazBiri Inter biri Barcelona’da oynayıp 6-7 m euro net maaş kazanan adamların yerinde olsanız hiç biriniz gelip 2-3e bu toksik ortamda olmazdınız. Bir dönün kendinize bakın, sizin şu an salladığınız gibi birileri de aynı şekilde size sallayacaktı bir de.
Adamlar ŞL finali oynayan takımlarda ilk 11 ama bize gelecekler aynen siz kesin öyle yapardınız.
ne primi yapuyorlarHer fırsatta Galatasaray üzerinden prim yapıyolar hocam instagram da olayın gündeme gelme sebebi bu yani
Galatasaray'a her türlü gelirim Keramettin Bey. Kaosu severimBiri Inter biri Barcelona’da oynayıp 6-7 m euro net maaş kazanan adamların yerinde olsanız hiç biriniz gelip 2-3e bu toksik ortamda olmazdınız. Bir dönün kendinize bakın, sizin şu an salladığınız gibi birileri de aynı şekilde size sallayacaktı bir de.
Adamlar ŞL finali oynayan takımlarda ilk 11 ama bize gelecekler aynen siz kesin öyle yapardınız.
hakanın mıllı takımın son maclarında oynadıgı 8 numara pozisyonunda ben trde oynayan adam görmedimİlkay gelebilir 35te olsa , Hakan bize yaramaz
kral allahtır reisgüzel ni avatar bulmanın zamanı gelmedi mi sence qral
Galatasaraylı olmak farklı Futbolcu olmak farklı Barcelona , City seni istiyorken futbolcu olarak Galatasaray'a gelmezsin tabi ki istersen 7 kuşak dede den Galatasaraylı ol. Fazla abartıldı bu hakan ve ilkayın gelmemesi bizden iyi takımlarda oynuyorlar ve kariyer olarak o levelde kalmak istiyorlar bu kadar basit yav.Her fırsatta Galatasaray üzerinden prim yapıyolar hocam instagram da olayın gündeme gelme sebebi bu yani
ne diyonGalatasaray'a her türlü gelirim Keramettin Bey
Hakan müthiş bı yardımcı oyuncu, bize gelirse Selcugun son dönemlerindeki gibi olur diye düşünüyorumhakanın mıllı takımın son maclarında oynadıgı 8 numara pozisyonunda ben trde oynayan adam görmedim
Kaosu severimne diyon
Sezonu yine zirvede bitirmese İlkay'ın gelebileceğine inandırmıştım ben kendimi yav. Ben fazla iyimserim ya da. Şimdi gelmemesi kadar doğal bir şey yok ama 2 sene sonra Galatasaraylıyım ayağı yaparsa yememek lazım. Büyük paralar veremeyiz zaten o saatten sonra.Biri Inter biri Barcelona’da oynayıp 6-7 m euro net maaş kazanan adamların yerinde olsanız hiç biriniz gelip 2-3e bu toksik ortamda olmazdınız. Bir dönün kendinize bakın, sizin şu an salladığınız gibi birileri de aynı şekilde size sallayacaktı bir de.
Bugün göreceğiz ne durumda oldugunuMami demir ne durumda @Barış Savaş dayi