Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hasan Çam kayda değer haber var mi dış basinda

yaprak-k%C4%B1p%C4%B1rdam%C4%B1yor.gif

Biri Inter biri Barcelona’da oynayıp 6-7 m euro net maaş kazanan adamların yerinde olsanız hiç biriniz gelip 2-3e bu toksik ortamda olmazdınız. Bir dönün kendinize bakın, sizin şu an salladığınız gibi birileri de aynı şekilde size sallayacaktı bir de.

Adamlar ŞL finali oynayan takımlarda ilk 11 ama bize gelecekler aynen siz kesin öyle yapardınız.
İlkay gelebilir 35te olsa , Hakan bize yaramaz

Biri Inter biri Barcelona’da oynayıp 6-7 m euro net maaş kazanan adamların yerinde olsanız hiç biriniz gelip 2-3e bu toksik ortamda olmazdınız. Bir dönün kendinize bakın, sizin şu an salladığınız gibi birileri de aynı şekilde size sallayacaktı bir de.

Adamlar ŞL finali oynayan takımlarda ilk 11 ama bize gelecekler aynen siz kesin öyle yapardınız.
Galatasaray'a her türlü gelirim Keramettin Bey. Kaosu severim

Her fırsatta Galatasaray üzerinden prim yapıyolar hocam instagram da olayın gündeme gelme sebebi bu yani
Galatasaraylı olmak farklı Futbolcu olmak farklı Barcelona , City seni istiyorken futbolcu olarak Galatasaray'a gelmezsin tabi ki istersen 7 kuşak dede den Galatasaraylı ol. Fazla abartıldı bu hakan ve ilkayın gelmemesi bizden iyi takımlarda oynuyorlar ve kariyer olarak o levelde kalmak istiyorlar bu kadar basit yav.

Sezonu yine zirvede bitirmese İlkay'ın gelebileceğine inandırmıştım ben kendimi yav. Ben fazla iyimserim ya da. Şimdi gelmemesi kadar doğal bir şey yok ama 2 sene sonra Galatasaraylıyım ayağı yaparsa yememek lazım. Büyük paralar veremeyiz zaten o saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt