Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek yabancı olmaz bence. Kerem,abdul, 3.? Kazım,barış ve berkan başka kimse yok 3 için. Barış ve berkan sürekli 11 oynayamaz bence en olası kazım. Bu dönem bir de uğur çiftçiyi alırız orayı kapatırız gibi

Alt yapı patates olmuş çok fazla üstüne koyacak adam görmedim. Böyle fırsatlar her zaman verilmez.

şu an basaksehir,bursa ve konya altyapıları iyi

fb u19 takımında yetenekli tek eleman o koreli
fb u 17de de 15 yasındaki yasir boz muthiş yetenekli ama fiziği kötü
fb u15 piyasada yok zaten
fb u14 sampiyon oldu

Yıllarca altyapı maçlarını izledim. Yunus, Celil ve Arda Güler dışında iyi topçu dediğim kimse olmadı, Luş övülürken de cacık olmaz diyordum. Celilin boyu uzamadı çocuk gitti ikinci lige ama büyük yetenekti.

Yunusla Arda zaten Messi etkisi yaratıyorlardı sahada.

Wonderkid falan boş iş, A takımla çıktığında baskıyı kaldırabilen topçu olur. Bugün herkes GS alt yapısını çöp yapmış son 20 senenin çoğunda alt kategorilerde biz şampiyon olduk, en iyi alt yapı da bizde sadece tesis sorunu var ve evet scouting ağı iyi değil. FT döneminde hele bu yapı hiç gelişmedi, şu an bir şeyler yapılıyor.

Kemerburgaz’da tesisleri olacak en azından, tabii pandemide 1.5 sene boş geçirdi bir çoğu, o da kötü oldu.

ilk yarı baya iyiymişiz anadolu takımlarını mahıf ederiz ön alan presiyle
İlk yarı oynayan oyunculardan sadece Lucas ve bir ihtimal Dries önümüzde ki sezon ilk 11 için düşünülen isimler olur. Sol bek, orta saha ve forvet takviyesi henüz gerçekleşmemesi ile beraber ilk yarı aslında yedek kadromuz ile oynadık diyebiliriz. Beni açıkçası heyecanlandırdı bu oyun; eksik bölgelere takviyeler ile beraber as kadromuzun oyun olarak çıtayı ne kadar yükselteceğini düşünmek heyecan verdi bana :hat:

Emin Bayram, Ali Turap, belkide Eren Aydin onuda daha iyi kadroyla görmek gerekir. Bunlar olur, efede iyi oyuncu. En cok kazimcan güven veriyor, gelen sol bek bile kesemiyebilir.

fb şuan ülkenin tüm wonderkidlerini toplamış su son 5-6 senede ne yazık ki

arda harici 3 tane NET wonderkidleri daha varmış

fb altyapı scouting ekibi kurmuş deli gibi tryi gezip kaliteli çocukları tek tek fbye getiriyormuşlar

alt yapı ile ilgili net isabet yapan bir kardeşim söyledi
öyle sergen gibi hepsini öven biri değil
net olarak gs altyapısında şuan hiçbir topçunun gs seviyesinde olmadığını söyleyen biri ki bugun dedikleri kanıtlandı

Türk futbolunda kaç wonderkid çıkıyor da bunlardan 3 tane daha olacak Arda çok özel bir yetenek bir 20 sene daha da gelmez muhtemelen.. Bir dönem cengiz çağlar Merih falan güzel piyasa yaptırdı Türk futboluna ama bakıyorsun hiçbiri üst klasmanda tutunamadı ..

Türk futbolunda kaç wonderkid çıkıyor da bunlardan 3 tane daha olacak Arda çok özel bir yetenek bir 20 sene daha da gelmez muhtemelen.. Bir dönem cengiz çağlar Merih falan güzel piyasa yaptırdı Türk futboluna ama bakıyorsun hiçbiri üst klasmanda tutunamadı ..

Arda klasman dışı bence, eleman 18 yasinda Real yaptı

Emin Bayram, Ali Turap, belkide Eren Aydin onuda daha iyi kadroyla görmek gerekir. Bunlar olur, efede iyi oyuncu. En cok kazimcan güven veriyor, gelen sol bek bile kesemiyebilir.
efe akman,emirhan ve caner dogan oynamadı.onlar kampa alınır insallah. 5 gun sonra canere bayılırlar,şaşırmam.hamza sezon boyunca sakattı.baranı tabiki torreira ile görmek isterim

Miha zajc icin hala hamle yapılmamasını anlamıyorum

Abi gerçekler, Okan hocanın öyle acayip bir kredisi yok, bence forvet için ısrar etmeli, sonra kabak yönetimin değil maalesef kendisinin başına patlayacak.
Ne ısrarı yav

Gidip Antonio istersen ısrar edemezsin, edersen üstüne Icardi isteyemezsin.

Çok istiyorsa MM ile devam etseydi.

O da biliyor zor adamlar istediğini.

Pazarlığın etkisi en az 2 m euro, ne seviyede bir para olduğu ortada şu an. Ortalama adamlar istersen alınır, ısrar edersin gidip de 10 m euro maliyetli adamlarda ısrar edemezsin 100 m euromuz yok gidip de 10 tane adam alalım.

Emin gol atti ama en az 3 - 4 defa adamini kacirdi. Mac eksigi var
Kazimcan da oyle. O da cok kacirdi. Bugun Yunus ve Dubua iyiydi. Torreira zaten kategori disi
Yunus geçen sezon lige de çok iyi başlamıştı

Sonrasını getiremedi

Bence ısrarla üzerinde durmalıyız

Son düzenleme:
ben bu barısı forvette begenmiyorum.sagda oynasın,eren aydını forvette deneyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt