Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.396
- 12.697
- 2.868
El clasico'yu kaçırma derimgavi pedri arda
üclüsünü aynı sahada izlemek isterdim
benimkisi meraktan sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El clasico'yu kaçırma derimgavi pedri arda
üclüsünü aynı sahada izlemek isterdim
benimkisi meraktan sadece
aslında yunusu 10a cekip mertensi forvete atabiliriz.napolide 9,5 oynamıs bi yerde.İki fizikli ve hızlı oyuncu; kontralar için inanılmaz şeyler görebiliriz ama bize kapanan takımlar karşısında izlemek gerekiyor. Ön elemeler için en fazla sınanacağımız nokta tabi eğer forvet transferi olmaz ise bu kısım gibi duruyor
Kozalak bey ağır trolle benziyor
Valla belli olmaz, Okan hocanın yönetimi darlamasi lazım, barış da zaniolo da forvet değil, bunlarla çıkarsak çok zorlaniriz
Başkalarının alt yapısından alacaksın. Sadece kendi alt yapınla olmazLa maisa sahibi değiliz yav altyapıdan aynı anda kaç kişinin çıkmasını bekliyoruz. Koca Barcelona bile sıçışlarda 5 senede elle tutulur 1 futbolcu falan çıkarıyor.
Altyapı böyledir aynı anda sahada olan 10 futbolcudan 4 tanesi ben buradayım diye bağıracaksa biz niye efil fil futbolcu arıyoruz ki zaten.
2 senede 1 tane çıksa yeter.
Son yıllara şöyle bakarsak eğer;
-Ozan
-Yunus
-Emin
Şu son 1 yılda az buçuk potansiyelli görünenler.
-Turalp
-Metehan
-Jr akmanlar
-Biraz da baran
Ve alttan zamanla gelebilecek yine oyuncular olacaktır.
Sonra ülke içinden son yıllarda yaptığımız türk futbolcu transferlerinde başarımız yüksek.
Kazım
Kerem
Berkan
Abdülkerim
Barış
+Bizim gönderdiğimiz bu sene de alanyada kendini gösteren 21 yaşında erencan var.
14 yabancımız nokta atışı olsun da türk futbolcu yetiştirme işine bakarız elbet.
Yapmamız gereken doğru gurbetçi kovalamak olmalı.
olmazzaniolo------yunus----------kerem
-------------mertens--------
ilk mac olabilir gibi.bugun yunus ilkyarıda merkeze kayınca yag gibi aktı ya
O götle bi bok yapamaz artık hazardFener hazardi alıyormuş
niye la boyu yok diye mi
yakın olan cuadrodo. hazard psikolojik olarak dipte,bırakacaktı futbolu en sonFener hazardi alıyormuş
Alsınlar. Emekli olurFener hazardi alıyormuş
zaniolo yunus kerem 3ü de sürekli deniyor çok top kaybı yaparlar uyumlu olacaklarını sanmamniye la boyu yok diye mi