Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La maisa sahibi değiliz yav altyapıdan aynı anda kaç kişinin çıkmasını bekliyoruz. Koca Barcelona bile sıçışlarda 5 senede elle tutulur 1 futbolcu falan çıkarıyor.
Altyapı böyledir aynı anda sahada olan 10 futbolcudan 4 tanesi ben buradayım diye bağıracaksa biz niye efil fil futbolcu arıyoruz ki zaten.
2 senede 1 tane çıksa yeter.
Son yıllara şöyle bakarsak eğer;
-Ozan
-Yunus
-Emin

Şu son 1 yılda az buçuk potansiyelli görünenler.
-Turalp
-Metehan
-Jr akmanlar
-Biraz da baran

Ve alttan zamanla gelebilecek yine oyuncular olacaktır.
Sonra ülke içinden son yıllarda yaptığımız türk futbolcu transferlerinde başarımız yüksek.
Kazım
Kerem
Berkan
Abdülkerim
Barış

+Bizim gönderdiğimiz bu sene de alanyada kendini gösteren 21 yaşında erencan var.
14 yabancımız nokta atışı olsun da türk futbolcu yetiştirme işine bakarız elbet.
Yapmamız gereken doğru gurbetçi kovalamak olmalı.

İki fizikli ve hızlı oyuncu; kontralar için inanılmaz şeyler görebiliriz ama bize kapanan takımlar karşısında izlemek gerekiyor. Ön elemeler için en fazla sınanacağımız nokta tabi eğer forvet transferi olmaz ise bu kısım gibi duruyor
aslında yunusu 10a cekip mertensi forvete atabiliriz.napolide 9,5 oynamıs bi yerde.

Valla belli olmaz, Okan hocanın yönetimi darlamasi lazım, barış da zaniolo da forvet değil, bunlarla çıkarsak çok zorlaniriz
20230706_004458.webp

La maisa sahibi değiliz yav altyapıdan aynı anda kaç kişinin çıkmasını bekliyoruz. Koca Barcelona bile sıçışlarda 5 senede elle tutulur 1 futbolcu falan çıkarıyor.
Altyapı böyledir aynı anda sahada olan 10 futbolcudan 4 tanesi ben buradayım diye bağıracaksa biz niye efil fil futbolcu arıyoruz ki zaten.
2 senede 1 tane çıksa yeter.
Son yıllara şöyle bakarsak eğer;
-Ozan
-Yunus
-Emin

Şu son 1 yılda az buçuk potansiyelli görünenler.
-Turalp
-Metehan
-Jr akmanlar
-Biraz da baran

Ve alttan zamanla gelebilecek yine oyuncular olacaktır.
Sonra ülke içinden son yıllarda yaptığımız türk futbolcu transferlerinde başarımız yüksek.
Kazım
Kerem
Berkan
Abdülkerim
Barış

+Bizim gönderdiğimiz bu sene de alanyada kendini gösteren 21 yaşında erencan var.
14 yabancımız nokta atışı olsun da türk futbolcu yetiştirme işine bakarız elbet.
Yapmamız gereken doğru gurbetçi kovalamak olmalı.
Başkalarının alt yapısından alacaksın. Sadece kendi alt yapınla olmaz

2.yarından bağımsız olarak söylüyorum. En kötü 70.ci dakikaya kadar aynı 11 ile devam etseydik maç 6-1 filan olurdu. İlk yarı çok ayrı oynadık.2.ci yarı ise nazarlık olsun. Ama gençlerin ne kadar vasıfsız olduklarını da az buçuk gördük. Belki Baran ve Ali’yi ayrı bir yere koyabiliriz. Üstlerne düşermi Hoca bilmiyorum.

zaniolo------yunus----------kerem

-------------mertens--------

ilk mac olabilir gibi.bugun yunus ilkyarıda merkeze kayınca yag gibi aktı ya

agoume geri dönmüş intere.midsöyü yolla,al abi işte.u21e de uyuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt