- 26 Ocak 2021
- 35.242
- 33.858
- 2.233
8-10Icardi için PSG kaç para istiyor harbi hiç onun haberini görmedim 1 aydır sadece Icardi'nin kendi vereceği karara odaklı herkes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8-10Icardi için PSG kaç para istiyor harbi hiç onun haberini görmedim 1 aydır sadece Icardi'nin kendi vereceği karara odaklı herkes
icardinin hangi takıma gideceğini düşündüğünü zerre sanmıyorum şu an
min 1 ay daha tertemiz stressiz tatilini yapar ondan sonra karar verme aşamasına gelir
3-4 hafta da öyle geçer
Her şey para değil. Umudumuzu kaybetmeyelim. Araplar jestten, hediyeden, insana değerden ne anlar. Daha bunun çocuk durumu var. Acaip düşkünler çocuklarına ve Arabistan tercihi çocuklar için zor olabilir diye düşünebilirler.Araplar isterse bundan 50 tanesini cebinden çıkardığı parayla hediye eder Wandaya
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence daha ucuza biter
Forumun ansızın dalgalanması çok iyi be.1 saat evvel yeni konu açılırken ümitler, temenniler sakin bir ortamda dile getirilirken ortam aniden alev almış.
![]()
Ronaldonun falan olduğu ülkede çocuklarına uygun bir hayat koşulu mutlaka vardırHer şey para değil. Umudumuzu kaybetmeyelim. Araplar jestten, hediyeden, insana değerden ne anlar. Daha bunun çocuk durumu var. Acaip düşkünler çocuklarına ve Arabistan tercihi çocuklar için zor olabilir diye düşünebilirler.
Ciddi haberler çıkana kadar, örneğin Fabrizio, ben hala İcardi'nin Arabistan'a sıcak bakmadığını düşüneceğim.
Marco denen kolpacinin kaynağı araplarmis.Araplarin kaynagi da emre kaplan. @Hasan Çam konu kapandi
Benim de o kadar detaylı bilgi yok kirve de ismi aklımda kaldı çok tempolu elemandıOyuncu hakkında pek 1 bilgim yok kirveme güvenelim..
Al Nassra git boşver Türkiye'yi italyayi hayat Arabistanda artık
Ya güvenilir diyen mi oldu simdi bu hesaba?haberin kaynağı araplar demiş, atlamayın demis her habere.bende baktım öyle,araplar haberin kaynagi.baba siz nasıl bi sinavsiniz reco ya
Geç kalsa şaşardım KolpacıKaplan.Birazdan Emre Kaplan tweet atar.![]()
Sözleşme uzatmak istiyomus bi de ağustosa kadar başka kulüpleri beklemekte istiyomusBence zaha cyrstal palaceda kalacak.
Geç kalsa şaşardım KolpKaplan.