Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben halen İcardi yi 1 ay sonra felan alacağımızı düşünüyorum evet İcardi oraya giderse pişman olur bundan adım gibi eminim.
Bu mesajı görene kadar ben hala diğer konudayız sanıyordumNe ara 500 sayfa oldu ve bu nobet de simdiden 20
%90-95 oranında Sallayarak , Twitterdan bakıp haber yapmak falan ile para kazanmak nasıl bir his acabaİçimizde daha iyi muhabirlik yapabilecek olanlar var.
Mevzu o değil,araplarda para gani ama al shababda o kadar para yok.bi de haberin kaynağı araplar.onların,kaynağı da emre kaplan.2 saattir bunu anlatmaya çalışıyoruz ama anladimki 1 sene de anlatsam olmayacak.saldim artikçok saçma twit yav
şu an arapların olayı bu zaten
olmadık paralar vermek
benzemaya 50 verseler gitmeyecek miydi
Mevzu o değil,araplarda para gani ama al shababda o kadar para yok.bi de haberin kaynağı araplar.onların,kaynağı da emre kaplan.2 saattir bunu anlatmaya çalışıyoruz ama anladimki 1 sene de anlatsam olmayacak.saldim artik
Santi haberi yalanlamış btw.
“Teklif doğru değil, ayrıca öncelikleri de değil. “
smh
torreria 8 minyona Lazio ya gider gibiiyi haberin gerceklesme olasiligi %10
kötü haberin gerceklesme olasiligi %90dir
forum gelenegidir
Santi haberi yalanlamış btw.
smh
Ben halen İcardi yi 1 ay sonra felan alacağımızı düşünüyorum evet İcardi oraya giderse pişman olur bundan adım gibi eminim.
Bunun ağzından hayırlı haber çıkmaz aslında da hayretSanti haberi yalanlamış btw.
smh