Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karaktersiz olmasa iyiymiş.fbli genc müjdat ona bacak arası çalım attı diye cocugun bacagını kırmıs idmanda it herif.harbiden büyük topcu imiş.neden yazdım bilyo musun?zaamanında balicler,okochalar fb forması giymiş.bjkde amokachi.burda fb ve bjk kaliteli birini aldıgında veya ilgilenince yapılan yangın boş geliyo.kim kimi alıyosa alsın,sen kendine bakevet gördügüm en iyi siyahi 10 numaraydi
stili brezilyalilar gibiydi
as fw icardi olacaksa, yedegi biraz dusuk profilli olmali diye dusunuyorum. bir de yerli sayilmasi buyuk nimet bence. italya ligi sertligi gormus yerli santrafor her turlu iyidir.
g. weah tabiyki de
as fw icardi olacaksa, yedegi biraz dusuk profilli olmali diye dusunuyorum. bir de yerli sayilmasi buyuk nimet bence. italya ligi sertligi gormus yerli santrafor her turlu iyidir.
g. weah tabiyki de
btw tony yeboah'i hatirliyor musun?
Çünkü disiplinsiz birisi. Taktiksel düzenden kopan, maç içi istikrarı iyi olmayan birisi. Palace'da bile çokça eleştiriliyordu bu yönü. Büyük takımlarda, belli bir kalıbın içine oturtup bunu bunu yapacaksın denildiğinde dinleyecek birisi değil yani. Tabii ki bizim lig için çok kaliteli birisi.Dzeko falan tırt ama Zaha üzer bizi acaip bir adam. Crystal Palace'da nasıl kaldı bu kadar sene hep hayret etmişimdir.
arsenalde reis nellson çok iyi mesela.sözleşme imzaladı mı bilmiyorum
imzaladıarsenalde reis nellson çok iyi mesela.sözleşme imzaladı mı bilmiyorum
Drogba'nın büyük hayraniyiz tabi ama Batistuta 5 tane Drogba ederbenim izledigim donemde benim ilk 5 forvet siralamam
fenomeno ronaldo
weah
drogba
batistuta
romario
her birinin kendine özel stilleri vardi
belki bazilari daha cok gol atmistir misal klose filan ama ben sadee ona bakamiyorum
stilde onemli abi
icardiyi niye cok sevdik cunki bir stili var adamin