Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet gördügüm en iyi siyahi 10 numaraydi
stili brezilyalilar gibiydi
karaktersiz olmasa iyiymiş.fbli genc müjdat ona bacak arası çalım attı diye cocugun bacagını kırmıs idmanda it herif.harbiden büyük topcu imiş.neden yazdım bilyo musun?zaamanında balicler,okochalar fb forması giymiş.bjkde amokachi.burda fb ve bjk kaliteli birini aldıgında veya ilgilenince yapılan yangın boş geliyo.kim kimi alıyosa alsın,sen kendine bak

as fw icardi olacaksa, yedegi biraz dusuk profilli olmali diye dusunuyorum. bir de yerli sayilmasi buyuk nimet bence. italya ligi sertligi gormus yerli santrafor her turlu iyidir.
1688645321456.webp

arsenalde reis nellson çok iyi mesela.sözleşme imzaladı mı bilmiyorum

Dzeko falan tırt ama Zaha üzer bizi acaip bir adam. Crystal Palace'da nasıl kaldı bu kadar sene hep hayret etmişimdir.
Çünkü disiplinsiz birisi. Taktiksel düzenden kopan, maç içi istikrarı iyi olmayan birisi. Palace'da bile çokça eleştiriliyordu bu yönü. Büyük takımlarda, belli bir kalıbın içine oturtup bunu bunu yapacaksın denildiğinde dinleyecek birisi değil yani. Tabii ki bizim lig için çok kaliteli birisi.

angelino en fazla kiralık olur.olmazsa bernat gelir gibi

benim izledigim donemde ilk 5 forvet siralamam

fenomeno ronaldo
weah
drogba
batistuta
romario

her birinin kendine özel stilleri vardi

belki bazilari daha cok gol atmistir misal klose filan ama ben sadee ona bakamiyorum

stilde onemli abi

icardiyi niye cok sevdik cunki bir stili var adamin

Son düzenleme:
benim izledigim donemde benim ilk 5 forvet siralamam

fenomeno ronaldo
weah
drogba
batistuta
romario

her birinin kendine özel stilleri vardi

belki bazilari daha cok gol atmistir misal klose filan ama ben sadee ona bakamiyorum

stilde onemli abi

icardiyi niye cok sevdik cunki bir stili var adamin
Drogba'nın büyük hayraniyiz tabi ama Batistuta 5 tane Drogba eder

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt