Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfere hazırlıksız başladığımızi söylediğimde linç yemiştim nitekim süreç beni maalesef haklı çıkarıyor. Belirli hesapların taraftarın gazını almak için sabır veya benzer söylemler de yada daha iyisi için uğraşılıyor söylemleri de gereksiz bana kalırsa

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beyler ben anlamıyorum bi topcunun adı bizimle anılıyor, herife ana avrat sövmediğiniz kalıyor

fb'den tut, pendikspor'a kadar kim hangi çöpü transfer ederse etsin a'dan z'ye övmeye başlıyosunuz

harbi çok enteresan
forumun en az %30u fbli , herşey göründüğü gibi değil

Transfere hazırlıksız başladığımızi söylediğimde linç yemiştim nitekim süreç beni maalesef haklı çıkarıyor. Belirli hesapların taraftarın gazını almak için sabır veya benzer söylemler de yada daha iyisi için uğraşılıyor söylemleri de gereksiz bana kalırsa

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görünen o ki yeteri yoğunlukta linç yememişsin. Hazırlıksız olduğumuzu gösterecek bir tane dahi emare yok zira. Şampiyon takımın elinde iyi bir oyuncu grubu varken salak salak hamleler yapmasına gerek yok sırf transfer yapmış olmak için. Gereksiz olan şu dönemde ortama negatif basmak asıl.

Mevcut kadro korunuyorsa Yerli kaleci, Angelino, Parades, Kamada, Rashica, Icardi ve +1 forvet almak gerekiyor.

nelson ve boey bu sezon gitmemeli zaten.sırf zevkine oyuncu mu satılır

1688651083018.webp

Bu kim?

satıp kimi alacağız zaten yerlerine piyasanın durumu belli. 20'den satsak dahi bizim çocukları sonunda zararlı çıkarız bir şekilde, hiiiiç gerek yok.

iskeleti koru, ihtiyaçları karşıla, plana sadık kal, kuşlara sapla

nelson ve boey bu sezon gitmemeli zaten.sırf zevkine oyuncu mu satılır
Zaten istenilen teklifler gelmezse satmamak gerekiyor seneye kadro oturmuş olacak belki gruplardan bile çıkma şansımız olabilir o zaman değerleri daha çok katlanır. Değerini veriyorlarsa da alsınlar değerini bulana da kal dememek lazım yolcu edebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt