Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne biliyim öyle salladım işte. bir sebep bulmaya çalıştım
açıkçası sezon biter bitmez boey ve nelsson'dan 35-40 alırız hayali kuruyordum
Temmuz başı daha

Orta üst seviye bir takımın oyuncu satmasına bakar bu durum.

Nelsson için keş 25 öyle az buz para değil.

satıp kimi alacağız zaten yerlerine piyasanın durumu belli. 20'den satsak dahi bizim çocukları sonunda zararlı çıkarız bir şekilde, hiiiiç gerek yok.

iskeleti koru, ihtiyaçları karşıla, plana sadık kal, kuşlara sapla
İlla satmak zorundaymışız gibi hissetmemiz de yanlış başarılı bir omurgamız var hedefimiz de Avrupa’da maximumu elde etmek.
25 milyon Euro sponsorluk üzerine minimum 35 milyon Euro da Avrupa geliri potansiyeli var(daha çılgın ilerlemelerde bu 50 milyona çıkıyor terim dönemi gibi bir çıkış yaparsak alınacak para net 50 milyon Euro)
Topla muhteşem bir bütçe var ortada.
Önce başarılı olalım sonra sisteme oturturuz bu satış işini, daha emekleme aşamasında 3-4 oyuncu gitsin yeter ki para gelsin diye bakarsak düşersin.

F0W3vzuacAIWvCw

Eleme maçlarına kadar bir santrafor bir de sol bek alabilirsek çok iyi olacak.

Çok iyi para kazandılar Arda'dan. Bence çocuğa boşu boşuna lagaluga yapıyorlar. Bundan fazlasına gidemezdi de zaten ileride.

Benim anlamadığım 17.5 milyon € serbest kalması olan oyuncuya neden 20 milyon + 10 milyon bonus verilmiş. Alemin enayisi mi Madrid? Gelir göstermek için saçma sapan yollara başvuruyorlar.

İlla satmak zorundaymışız gibi hissetmemiz de yanlış başarılı bir omurgamız var hedefimiz de Avrupa’da maximumu elde etmek.
25 milyon Euro sponsorluk üzerine minimum 35 milyon Euro da Avrupa geliri potansiyeli var(daha çılgın ilerlemelerde bu 50 milyona çıkıyor terim dönemi gibi bir çıkış yaparsak alınacak para net 50 milyon Euro)
Topla muhteşem bir bütçe var ortada.
Önce başarılı olalım sonra sisteme oturturuz bu satış işini, daha emekleme aşamasında 3-4 oyuncu gitsin yeter ki para gelsin diye bakarsak düşersin.

aynen öyle.

tok satıcıyı oynamayı da artık öğrenmek lazım. hangi kulüp bizle masaya otursa bir şekilde alıyor elimizde ki herifleri. arada ki fark 1m euro dahi olsa çok daha inatçı olmalıyız bu işlerde.

Herkes Fener'in ne kadar para kazandigini konusunca aklima bugunku Zaha haberi geldi. Sanirim o parayla onu alabilirler yani bu saatten sonra imkansiz olmaz.

1 saattir okuyorum, fb transfer forumuna dönmüş burası, kendileri bukadar takip etmiyordur. Helal olsun ne diyeyim

Benim anlamadığım 17.5 milyon € serbest kalması olan oyuncuya neden 20 milyon + 10 milyon bonus verilmiş. Alemin enayisi mi Madrid? Gelir göstermek için saçma sapan yollara başvuruyorlar.
Ozan için de zamanında bize fazla ödemişlerdi. Futbolcu istemezse kullanamazlar o maddeyi, oluyor böyle şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt