Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F0W3vzuacAIWvCw

Biz olsak futbolcu gitmek istiyor diye 12’ye satmıştık herhalde.
20+10+sonraki transferden %20 pay gerçekten iyi iş yarım sezon bile oynamayan biri için.

Benim anlamadığım 17.5 milyon € serbest kalması olan oyuncuya neden 20 milyon + 10 milyon bonus verilmiş. Alemin enayisi mi Madrid? Gelir göstermek için saçma sapan yollara başvuruyorlar.
Bunu Real hep yapiyor, yeni birsey degil. Baska takimlar almasin diye biraz ustune veriyorlar. Yalan degil bu rakamlar ondan emin olabilirsin.

Benim anlamadığım 17.5 milyon € serbest kalması olan oyuncuya neden 20 milyon + 10 milyon bonus verilmiş. Alemin enayisi mi Madrid? Gelir göstermek için saçma sapan yollara başvuruyorlar.
Muhtemelen peşin ödeme yapılmayacaktır. Peşin ödenmeyecekse de serbest kalma maddesi anlamını yitiriyor. Real'in de bu transferde Barca ile yarıştığını düşünürsek pay, bonus falan anlaşılabilir

Transfer olayında en son yangın yapacak takım biziz mevcut kadroyu korumakla fener gibi 0 dan kadro kurmak arasında dağlar kadar fark var onlar 0 dan yeni kadro kuracaklar mecbur aceleleri var bizse tam tersi acele etmemeliyiz

Herkes Fener'in ne kadar para kazandigini konusunca aklima bugunku Zaha haberi geldi. Sanirim o parayla onu alabilirler yani bu saatten sonra imkansiz olmaz.
o parayı dzekoya gömdüler diye bakıyorum ben.zahaya teklfleri zaten yuksek ama palace daha yuksek teklif vermiş.zahayı da sampiyonlar liginden ötürü lazio cezbediyomuş.benim bildiğim ali koc gider cuadrodoyu alır.bi de stoper alır 10 milyona

3 taksit şeklinde ödeyeceklermiş 10 + 5 + 5
Ondandır serbest kalma maddesinin üzerine çıkılması. Bonus, pay falan da dediğim gibi futbolcu + Barca ile olan yarıştan kaynaklıdır. Brezilya'dan gençleri toplarken de öyle basıyor parayı fazladan fazladan alıyor geçiyor. Barca bu yüzden o bölgeden kolay kolay yüksek potansiyelli futbolcu getiremiyor

Iyi satmislar, Arda Real de yapar mi? Heriflerin orta sahasinda manyak topcular var. Biraz erken gibi. Bu adimi atmadan önce Dortmund, Benfica, Ajax gibi takimlara gidip oynama sansi daha yüksek olurdu kendini gelistirmek icin daha iyi olabilirdi.

Jovic ya da Shomurodov'dan biri olacak gibi hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt