- 16 Haziran 2010
- 202.572
- 154.313
- 6.838
+20 pay bidaki satistan20 + 10 hea
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+20 pay bidaki satistan20 + 10 hea
Bunu Real hep yapiyor, yeni birsey degil. Baska takimlar almasin diye biraz ustune veriyorlar. Yalan degil bu rakamlar ondan emin olabilirsin.Benim anlamadığım 17.5 milyon € serbest kalması olan oyuncuya neden 20 milyon + 10 milyon bonus verilmiş. Alemin enayisi mi Madrid? Gelir göstermek için saçma sapan yollara başvuruyorlar.
Muhtemelen peşin ödeme yapılmayacaktır. Peşin ödenmeyecekse de serbest kalma maddesi anlamını yitiriyor. Real'in de bu transferde Barca ile yarıştığını düşünürsek pay, bonus falan anlaşılabilirBenim anlamadığım 17.5 milyon € serbest kalması olan oyuncuya neden 20 milyon + 10 milyon bonus verilmiş. Alemin enayisi mi Madrid? Gelir göstermek için saçma sapan yollara başvuruyorlar.
Biraz değil sanki bayağı vermiş üstüneBunu Real hep yapiyor, yeni birsey degil. Baska takimlar almasin diye biraz ustune veriyorlar. Yalan degil bu rakamlar ondan emin olabilirsin.
var mı böyle bi haber
o parayı dzekoya gömdüler diye bakıyorum ben.zahaya teklfleri zaten yuksek ama palace daha yuksek teklif vermiş.zahayı da sampiyonlar liginden ötürü lazio cezbediyomuş.benim bildiğim ali koc gider cuadrodoyu alır.bi de stoper alır 10 milyonaHerkes Fener'in ne kadar para kazandigini konusunca aklima bugunku Zaha haberi geldi. Sanirim o parayla onu alabilirler yani bu saatten sonra imkansiz olmaz.
3 taksit şeklinde ödeyeceklermiş 10 + 5 + 5 toplam 20 m euroMuhtemelen peşin ödeme yapılmayacaktır. Peşin ödenmeyecekse de serbest kalma maddesi anlamını yitiriyor. Real'in de bu transferde Barca ile yarıştığını düşünürsek pay, bonus falan anlaşılabilir
Oyuncu bazlı başarı maddeleri koymuşlar kulüp bazlı olsa daha iyiydi çünkü Real Madrid bu her türlü o koşulları sağlardıGüzel anlaşma
İşlerine gelince tüm rakamları nasıl açıklamışlar ama.
Bir haberde önerecek, yapacak, edecek, miş, muş varsa masa başı sayfa doldurma haberi oluyor genelde.
Ondandır serbest kalma maddesinin üzerine çıkılması. Bonus, pay falan da dediğim gibi futbolcu + Barca ile olan yarıştan kaynaklıdır. Brezilya'dan gençleri toplarken de öyle basıyor parayı fazladan fazladan alıyor geçiyor. Barca bu yüzden o bölgeden kolay kolay yüksek potansiyelli futbolcu getiremiyor3 taksit şeklinde ödeyeceklermiş 10 + 5 + 5
SgErden Timur belgeleri açıklamadığı sürece
Gsliliğimi askıya alıyorum