Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twitetrda fb iyi oyuncu satıyor muhabbeti buraya düştü.baska aglama yokForum niye agliyor yaziyorlar? Ne oldu birini elden mi kacirdik yada baska biri birini mi aldi?
Temmuz başı dahane biliyim öyle salladım işte. bir sebep bulmaya çalıştım
açıkçası sezon biter bitmez boey ve nelsson'dan 35-40 alırız hayali kuruyordum
İlla satmak zorundaymışız gibi hissetmemiz de yanlış başarılı bir omurgamız var hedefimiz de Avrupa’da maximumu elde etmek.satıp kimi alacağız zaten yerlerine piyasanın durumu belli. 20'den satsak dahi bizim çocukları sonunda zararlı çıkarız bir şekilde, hiiiiç gerek yok.
iskeleti koru, ihtiyaçları karşıla, plana sadık kal, kuşlara sapla
luis alberto lazioda kalacakmıs zaten.torreira ve paredeste yalan olmus demiş italyanlarmaksat muhabbet dönsün ya, yoksa erden timur haricinde kimsenin bir şey bildiği yok. okan buruk'un dahi en ufak fikri yoktur şuan transferlerin durumları hakkında
ne diyon muzDemek ki neymiş 1 yıl iyi iş yaptı diye kimseyi allah yapmağa gerek yokmuş
kafalarına kırman gerekitfb transfer nobetine hosgeldiniz
Güzel anlaşma
İlla satmak zorundaymışız gibi hissetmemiz de yanlış başarılı bir omurgamız var hedefimiz de Avrupa’da maximumu elde etmek.
25 milyon Euro sponsorluk üzerine minimum 35 milyon Euro da Avrupa geliri potansiyeli var(daha çılgın ilerlemelerde bu 50 milyona çıkıyor terim dönemi gibi bir çıkış yaparsak alınacak para net 50 milyon Euro)
Topla muhteşem bir bütçe var ortada.
Önce başarılı olalım sonra sisteme oturturuz bu satış işini, daha emekleme aşamasında 3-4 oyuncu gitsin yeter ki para gelsin diye bakarsak düşersin.
Erden Timur belgeleri açıklamadığı sürecene diyon muz
Ozan için de zamanında bize fazla ödemişlerdi. Futbolcu istemezse kullanamazlar o maddeyi, oluyor böyle şeyler.Benim anlamadığım 17.5 milyon € serbest kalması olan oyuncuya neden 20 milyon + 10 milyon bonus verilmiş. Alemin enayisi mi Madrid? Gelir göstermek için saçma sapan yollara başvuruyorlar.