Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.398
- 3.109
- 1.893
İtibar edilmemesi için yazdım rdas, sağolYasak rdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtibar edilmemesi için yazdım rdas, sağolYasak rdas
Niye sen kahin misin?yarın çok çok önemli bir transfer haberi alacağımızı hissediyorum
Grillitsch'i, Gueye'yi alamayan yönetimden boşuna umut bekliyoruz. Alamayacak bunlar kimseyi.
Renktaş Erik Botheim'i alamayıp 2022-2023 sezonunu forvetsiz tamamlamamızı sağlayan yönetimi mi savunuyorsun bana. Alamayacak bunlar belli.Yahu adamlar bu söylediğin isimlerin yerine torreira mertens oliveira getirdi biraz insaf be kardeşim sırf eleştiri yapmak için yorum yapıyorsunuz
Arkadaş ironi yaptı bence, yüklenmeye gerek yok.Yahu adamlar bu söylediğin isimlerin yerine torreira mertens oliveira getirdi biraz insaf be kardeşim sırf eleştiri yapmak için yorum yapıyorsunuz
Renktaş Erik Botheim'i alamayıp 2022-2023 sezonunu forvetsiz tamamlamamızı sağlayan yönetimi mi savunuyorsun bana. Alamayacak bunlar belli.
Arkadaş ironi yaptı bence, yüklenmeye gerek yok.![]()
BilmiyorumGenel olarak iyi ama Gs olarak koca bir sifir
sen
Bahsettiği sezon geçen sezon yalnız. Sen sıcakta fazla kaldın galiba renktaş.O dönemle bu dönemi neden kıyaslıyorsun her yönetimin bu konular da hataları olabilir o dönem de yönetimin için de erden timur gibi biri yoktu bu yüzden başarısız olundu
Üstat o dönem de yangın yapılmıştı daha iyileri alındı, onu vurguluyorum. Bu sene iyi kadro kurulacağından eminim ama ön elemeler öncesi en azından forvet fena olmazdı tabii.O dönemle bu dönemi neden kıyaslıyorsun her yönetimin bu konular da hataları olabilir o dönem de yönetimin için de erden timur gibi biri yoktu bu yüzden başarısız olundu