Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsan izleyenlerin gozleri cikarilmali, elleri kesilmeli, taslanmali, linc edilmeli, asilmali, cesetleri kopeklere atilmali. Sizi mutlu eder mi baskanim? Tatmin olmadiysaniz bir kurul olusturup baska cezalar da eklenebilir.

1688720404325.webp

Grillitsch'i, Gueye'yi alamayan yönetimden boşuna umut bekliyoruz. Alamayacak bunlar kimseyi.

Yahu adamlar bu söylediğin isimlerin yerine torreira mertens oliveira getirdi biraz insaf be kardeşim sırf eleştiri yapmak için yorum yapıyorsunuz

Yahu adamlar bu söylediğin isimlerin yerine torreira mertens oliveira getirdi biraz insaf be kardeşim sırf eleştiri yapmak için yorum yapıyorsunuz
Renktaş Erik Botheim'i alamayıp 2022-2023 sezonunu forvetsiz tamamlamamızı sağlayan yönetimi mi savunuyorsun bana. Alamayacak bunlar belli.

biraz kavga edin de keyfimiz yerine gelsin bi hele

Erdoğan'la yapılan görüşmelerde Rusya'dan topçu alınması deklare edilmiştir kulüplere.

En azından sol bek veya ikinci forvet konusunun çözülmesini beklerdim ilginç

Renktaş Erik Botheim'i alamayıp 2022-2023 sezonunu forvetsiz tamamlamamızı sağlayan yönetimi mi savunuyorsun bana. Alamayacak bunlar belli.

O dönemle bu dönemi neden kıyaslıyorsun her yönetimin bu konular da hataları olabilir o dönem de yönetimin için de erden timur gibi biri yoktu bu yüzden başarısız olundu

O dönemle bu dönemi neden kıyaslıyorsun her yönetimin bu konular da hataları olabilir o dönem de yönetimin için de erden timur gibi biri yoktu bu yüzden başarısız olundu
Bahsettiği sezon geçen sezon yalnız. Sen sıcakta fazla kaldın galiba renktaş.

boey ve nelsson fbnin oyuncusu olsa kaça satarlardı acep recep heralde galiba sanursam

Üstat o dönem de yangın yapılmıştı daha iyileri alındı, onu vurguluyorum. Bu sene iyi kadro kurulacağından eminim ama ön elemeler öncesi en azından forvet fena olmazdı tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt