Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitmeye yakın 2 oyuncu muhtemelen thielemans ve Raşid di fakat biri eplyi tercih edince otelinde fener teklif yapınca olan bize oldu pic gibi ortada kaldik

adamlarin duyumcusuna bak sanki yönetimden bildiriyor tak tak tak net bilgiler :)
ulan bizdekilerde hmmm hömmmm olurmu olmazmi papatya fali

Listenin ilk sırasındakileri belli ölçüde beklemek kötü bir şey değil fikrimce. Erden Timur'a güveniyorum. O isimleri beklerken boş durduğunu da sanmıyorum. Olmadık anda olmadık isimler de uygun hale gelebilir o zaman zarfında. Nelsson'u, Boey'i falan kaybetmediğimiz sürece kafam rahat.

Akademi icin hicbir sey yapmıyoruz. Bizim de en az 10 kuluple anlasma yapmamiz gerekiyor, saglik, ekipman, hoca, saha destekleri verebiliriz.

biz bu parades konusunda neredeyiz abi

bonservismi yüksek?
maaşmı yüksek?
futbolcu süremi istedi?
imza parasımı istiyor?

gerçek bir duyumcu/muhabir bunları net bilmeli!

Akademi icin hicbir sey yapmıyoruz. Bizim de en az 10 kuluple anlasma yapmamiz gerekiyor, saglik, ekipman, hoca, saha destekleri verebiliriz.

1 tane arda güler çıktı diye 55 tane çocuk getirirler artık hiç birinden de bi halt olmaz. Arda turan arda güler gibi oyuncular 10 yılda bir çıkan tesadüfler sadece. Bizim ülkede altyapı devrimi lazım

Habersizlikten kurumuş idim nevzatın haberler biraz ferahlattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt