- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.887
- 4.143
Taktik Mania
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taktik manita yapsalarmis daha iyiymisTaktik Mania
Saka maka bu kadar hareketsiz ve dedikodusuz bi donem hatirlamiyorum
Hangi topicde takılacağımı sana mı soracağım aslan? İhtiyar yaşlı başlı adamsın zaten, tek yumrukla amel defterini kapatırım.Sen burcu ozberk topicinde takıl enerjini at renkdas
Yetenekli oyuncu her takımda var kimisi çalışıp üst takıma çıkıyor kimisi de ikinci liglerde sürünüyor. Arda güler gibi arda turan gibi emre belezoglu gibi wonderkidler 10 yılda bir denk gelir. Bu tarz oyuncular özeldir. Bizde bu klasmanda 2 tane sayabildim belki ozan'i da ekleyebiliriz ama başka girmez bu kategoriye.Alakası yok, bütün takımları takip ediyorlar yetenekli oyuncuları topluyorlar
Üsküdar'a gel sana çay icireyimHangi topicde takılacağımı sana mı soracağım aslan? İhtiyar yaşlı başlı adamsın zaten, tek yumrukla amel defterini kapatırım.
Gecen yil yonetim falan baya gec gelmisti yawKatılıyorum. Ama geçen sene Grillitsch ve Duboisle anlaşmaya yakın olduğumuzda da hiç haber çıkmamıştı. Hareket yok ama arkada dönen biseyler vardır muhakkak
Arda guler fenerden mi çıktı sankiBizim altyapıda ciddi şekilde torpil var,bir tane yetenekli oyuncu yok, arda güler çıksın demiyoruz, yunus Akgün hatta emre çolak bile yok
Bile mi? Icardi gelse bile yeter tek basinaAngelino
Paredes
Icardi
Rashica
bile gelse sadece yeterli
Issız adam olarak takılmayı severim.Üsküdar'a gel sana çay icireyim
Yetmez İsveçli Serdar bey hemen sıtmaya razı oluyorsunuzBile mi? Icardi gelse bile yeter tek basina
Oliveira transferi Erden Timurun ipleri almasından önce cenk transferiymiş zaten sisteme uygun bir adam değil kaliteli orta saha o ayrıGecen yil yonetim falan baya gec gelmisti yaw
Sergio falan da bu donemler gelmisti baya da dedikodu vardi pedro medro
Abart allahin aveli abart tiksiniyorum su heriften tum benligimle