Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer sezonu çingen pazarlığı dediğimiz küçük hesaplar çok yapılır zira 100 bin euro bile tl ye vurduğumuzda çok para ediyor bu yüzden de gecikebilir transferler misal icardi işi beklediğimizden de geç olabilir eldeki kadro zalgirisi eler ama ilk lig maçına çıktığımızda en az bir forvet olmalı elimizde

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alakası yok, bütün takımları takip ediyorlar yetenekli oyuncuları topluyorlar
Yetenekli oyuncu her takımda var kimisi çalışıp üst takıma çıkıyor kimisi de ikinci liglerde sürünüyor. Arda güler gibi arda turan gibi emre belezoglu gibi wonderkidler 10 yılda bir denk gelir. Bu tarz oyuncular özeldir. Bizde bu klasmanda 2 tane sayabildim belki ozan'i da ekleyebiliriz ama başka girmez bu kategoriye.

Bizim altyapıda ciddi şekilde torpil var,bir tane yetenekli oyuncu yok, arda güler çıksın demiyoruz, yunus Akgün hatta emre çolak bile yok

Katılıyorum. Ama geçen sene Grillitsch ve Duboisle anlaşmaya yakın olduğumuzda da hiç haber çıkmamıştı. Hareket yok ama arkada dönen biseyler vardır muhakkak
Gecen yil yonetim falan baya gec gelmisti yaw

Sergio falan da bu donemler gelmisti baya da dedikodu vardi pedro medro

apdurrahimin herkese nasıl teşekkür ettiğini sürekli düşünerek avutalim kendimizi bari

Morutan, Cicaldau gönderip bir tane scout keşfi transferi yapmamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt