- 3 Temmuz 2012
- 138.260
- 87.043
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İi yedekönümüzde
ilk secenek halil dervisoglu
Araplara 3 sene sonrada gider.Ar*plara gitmesi mantıklı görünüyor
Evet bu işi çözse çözse şeytani bir k*dın çözebilir simge değil deSON DK
simge icardi transferi icin devreye girecek
İyi bir takimda iş yapabilir çok gomulduHalili ucuncu forvet olarak aslinda alabiliriz hem turk hemde umut nayirden on kat iyidir
Bir oyuncunun bize gelip iş yapması için çöp falan dememiz gerekiyor. O yüzden bu aralar icardi ye saydırmanız gerekiyor...
Evet bu işi çözse çözse şeytani bir k*dın çözebilir simge değil de
İyi bir takimda iş yapabilir çok gomuldu
Halil iyi topçu da adamın şansı çok kötü kadrolarda oynadı bizde.İyi bir takimda iş yapabilir çok gomuldu
Gayet gercekciyim. Marcao olayina dönmesin. Gelsinler paşa paşa antremanlarino yapip maclara ciksinlar. Bizi tatmin eden teklif gelirse paketleyip yollariz zatenGerçekçi olalım
Icardi cöp
Ha böyle...Yapmayin yav herif cöp, bi cacik olmaz
Gayet gercekciyim. Marcao olayina dönmesin. Gelsinler paşa paşa antremanlarino yapip maclara ciksinlar. Bizi tatmin eden teklif gelirse paketleyip yollariz zaten
halil dervisoglu'nu eyüp, pendik almaz. gecelim.
Ulan rashiscayi beğenmiyorum demedim. 6 milyon vermem dedim. O parayı başka bölgeye harcarız dedim. Onun yerini kapatırız dedimrashicayı beğenmeyen adam halili beğeniyor
yaşlılık işte
Ben de herkes işini zamanınd ve düzgün yapsın istiyorum ama ben iş yaparken pek öyle olmadığı için başkasına da karışmıyorumGayet gercekciyim. Marcao olayina dönmesin. Gelsinler paşa paşa antremanlarino yapip maclara ciksinlar. Bizi tatmin eden teklif gelirse paketleyip yollariz zaten