- 3 Temmuz 2012
- 138.260
- 87.044
- 5.338
maliyet olarak bakıyorlarrashicayı beğenmeyen adam halili beğeniyor
yaşlılık işte
rashicaya 9
halile 2 istiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maliyet olarak bakıyorlarrashicayı beğenmeyen adam halili beğeniyor
yaşlılık işte
Hocam takım röportajların da bile çok tembel olduğu söyleniyordu. Bu huyundan vaz geçtiğini düşünmüyorum. Kim alırsa alsın arkasından ağlanacak oyuncu değil.Halil iyi topçu da adamın şansı çok kötü kadrolarda oynadı bizde.
Boşver Barış bunlar 10 yıldır burda 1 tane mantıklı yorumunu bulamazsın bunlarınUlan rashiscayi beğenmiyorum demedim. 6 milyon vermem dedim. O parayı başka bölgeye harcarız dedim. Onun yerini kapatırız dedim
maliyet olarak bakıyorlar
rashicaya 9
halile 2 istiyorlar
Kerem'de bir yerlerde top kontrolü çalışıyor herhalde![]()
fotograf cekındıkten sonra aleti bırakmıs denılıyor
icardide buna bakarsak 5 rashica edernormal
rashica 4,5 halil eder
Kessienlikle almalıyızKessie beğendiğim topçulardandır
icardide buna bakarsak 5 rashica eder
maası sen hesaplarsın
Aynı bölge mi birader. Gelmesede olur Halil. Eren Aydın oynasin. Ben kanada sprinter oyuncu istiyorum yedegenormal
rashica 4,5 halil eder
Kessie beğendiğim topçulardandır
İmkansız değil ama çok zor iş 35 istiyor Barça diyorlardı
Kessie imkansız mıdır
Tembellik yapacaksa zaten alınmaz. Alınıyorsa tembellik yapmaz. Halil in tembel oluşu iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sergen de tembeldi ama iyi oyuncuydu. Gelip çalışırsa fayda sağlar.Hocam takım röportajların da bile çok tembel olduğu söyleniyordu. Bu huyundan vaz geçtiğini düşünmüyorum. Kim alırsa alsın arkasından ağlanacak oyuncu değil.
Hahahhahaha yarildim gulmekten rtsAntremanlarino iyi topcu mu