Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1688769391017.webp

Son lig maçımızı 34 gün önce oynadık.

Transfer döneminin kapanmasına 69 gün kaldı.

icardinin bonservisi cok diyenler olur şimdi.10-12 diyo lequipe de.

fatih terimi bir fotoda yanlamasına çektirten tek insan

fatih hoca çok dikkat eder normalde böyle şeylere asls ve asla yancı pozu vermez normalde

dursun başkan ama yancısı yapmış vay bee
tuhaf ama dursun özbeki seviyo fatih hoca.tek sıkıntı dursunun fatih hocaya asamoah ve konyplankayı alacaz demesi.sonra zaten bilyosun neler oldu.nagatomo geldi sadece

Katiliyorum. Ama Bu zafiyetin ana sebeplerinden biri de orta sahanin direncsizligiydi. Orta sahayi bosaltarak oynadik. Özellikle oliveira geriye gelmiyordu ve büyük bosluklar olusturuyordu. Torreira cok yalniz kaliyordu. Rashica gecen sene bu yüzden cok önemliydi, oliveiranin bosluklarini bile kapatmaya calisiyordu adam. Boeyin de arkasini iyi topladi.
Orta sahayi torreira-paredes yaparsak daha direncli bir görüntü veririz diye düsünüyorum.
Hele Boey de giderse yine yetmez. Defansif yönden Boey' den daha iyi bir bek performansı hatırlamıyorum bu ligde. Ki bunu ileri-geri sürekli tempo yaparak gerçekleştirmiş olması ayrıca takdir edilesidir. Bu sezon çok daha fazla ve zorlayıcı maçlar olacağı malum. ilk turlarda sakata gelmezsek, Avrupa maçlarındaki rakipler, KG-Giresun-Ümraniye maçlarındaki takım performansını affetmez, direkt içinden geçerler. Okan Hoca farkındadır, güveniyorum kendisine...

arda güler izlemesi cok keyifli bi velet ama ciddi eksikleri var.kolay önlem alınıyo.real madridde işi çok zor.burayı bosver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt