Ali Çelebi
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2019
- 1.063
- 663
- 658
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün 1 kap gelecek gibi
bjk istiyodu yalnız
tuhaf ama dursun özbeki seviyo fatih hoca.tek sıkıntı dursunun fatih hocaya asamoah ve konyplankayı alacaz demesi.sonra zaten bilyosun neler oldu.nagatomo geldi sadecefatih terimi bir fotoda yanlamasına çektirten tek insan
fatih hoca çok dikkat eder normalde böyle şeylere asls ve asla yancı pozu vermez normalde
dursun başkan ama yancısı yapmış vay bee
vucut calımları biraz andırıyor ama genel olarak o kadar akışkan bir dribblingi yok. ama goze hoş gelen sekansları var yani.Messiyle falan kıyaslıyorlar alakası yok messideki deibling yeteneğinin yarısı yok elemanda.
Hele Boey de giderse yine yetmez. Defansif yönden Boey' den daha iyi bir bek performansı hatırlamıyorum bu ligde. Ki bunu ileri-geri sürekli tempo yaparak gerçekleştirmiş olması ayrıca takdir edilesidir. Bu sezon çok daha fazla ve zorlayıcı maçlar olacağı malum. ilk turlarda sakata gelmezsek, Avrupa maçlarındaki rakipler, KG-Giresun-Ümraniye maçlarındaki takım performansını affetmez, direkt içinden geçerler. Okan Hoca farkındadır, güveniyorum kendisine...Katiliyorum. Ama Bu zafiyetin ana sebeplerinden biri de orta sahanin direncsizligiydi. Orta sahayi bosaltarak oynadik. Özellikle oliveira geriye gelmiyordu ve büyük bosluklar olusturuyordu. Torreira cok yalniz kaliyordu. Rashica gecen sene bu yüzden cok önemliydi, oliveiranin bosluklarini bile kapatmaya calisiyordu adam. Boeyin de arkasini iyi topladi.
Orta sahayi torreira-paredes yaparsak daha direncli bir görüntü veririz diye düsünüyorum.
Hayranıyla foto çektirmiş hocamfatih terimi bir fotoda yanlamasına çektirten tek insan
fatih hoca çok dikkat eder normalde böyle şeylere asls ve asla yancı pozu vermez normalde
dursun başkan ama yancısı yapmış vay bee
Bi de çok alex izlemiş bence. Ondan aldığı bi kaç şey varvucut calımları biraz andırıyor ama genel olarak o kadar akışkan bir dribblingi yok. ama goze hoş gelen sekansları var yani.
Okan Hoca' dan beklentin tam olarak nedir bu hususta?!..okan buruk bey furkan koçak atama bekliyor,şu anki fiziği bile arda gülerden iyi sayılır.yası 15