Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi'de Psgyle pazarlık durumuna geçmişiz demek ki oyuncuyla anlaşma işi tamam

İcardi L'equipe haberine tepkim

Screenshot_20230708_113149_Twitter.webp

o bilgiye pek gerek yok ya, anlaşma noktasına gelmişiz ya da muhtemelen anlaşmışta olabiliriz Icardi tarafıyla, PSG ile bonservis konuşulduğuna göre
Orası öyledir de Futbol Arşiv sürekli yalan çeviri paylaşıyor ona istinaden paylaştım. Küpürleri bulmak falan çok iyi işi ona lafım yok da bu tarz işlere giren bir hesap

Doğru düzgün 10 no ismi geçmiyor diyenler var elinde orjini 10 olan Zaniolo gibi bir Süperstar var çünkü. Yedeği de Mertens olur.

Muslera

Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan

Torreira Paredes

Rashica Zaniolo Kerem

İcardi

Devam. UCL de kaya gibi olur.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiçbişeyin tadını çıkarmayı bilmiyoruz yav.

Şampiyonuz ve transferi geçen sene Haldun Üstünel’in bile üstünde performans gösteren Erden Timur yapıyor.

Yaslan arkana, dedikodularla goy goy yap, 4 Eylulu bekle, dananin kuyrugu orda kopuyo.

Eleme turlarini Allah’ın izniyle geceriz her turlu, Playoffa kadar İcardi gelsin yeterli.

Babam Fenerli, küçükken bana büyük balonlar alırdı Fenerbahçe armalı ben de iğne ile patlatırdım.

5 yaşına kadar futboldan nefret ederdim. Sonra kuzenler ile Galatasaray maçı izledik onlar futbolu bıraktı, bayrak bana kaldı.
Ben Fenerli babam ve annemi Galatasatay’iı yaptım yıllar sonra.

Eşim de Fenerliydi tanıştığımızda fanatik olmasa da, o da cimbom sevgisini gördü Galatasaray’lı oldu, Aşkın olayım diyerek beraber tura çıktık en son.

Velhasıl kelam bu sevgi aşılanmalı arkadaşlar.

Çok fanatik olanı çeviremezsin tabi ama senin ne kadar safi sevdiğini, ve üzüldüğümü görünce onlar da seni destekliyor.

Futbolun özü de bu bence beraber sevinebilmek, bir noktada buluşmak.

Bir evladım olursa sırf bundan aynı takımlı olsun isterim. En azından duygusal bağın o yönünü de beraber yaşayabilmek için. Babam beni yapamadı, bende ki Galatasaray sevgisi ailemi küçüklüğünde tuttuğu takım yerine Galatasaray kazanınca sevinir hale getirdi.

Mutluluğu da hüznü de daha çok paylaşmak için ya kendiniz gibi Galatasaray’lı yapın, ya da onun mutluluğu ile mutlu olabilecek kadar büyük kalpli olun.

Aslen fenerliymiş biliyor muydun ?

@Keramettin TANRIVERDİ

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu altyapıdaki her oyuncuyu a takımla idmana almak çok saçma maximum 1 ya da 2 tane falan alacaksın oda o seviyeye yakın varsa hamza baran süleyman ali yeşilyurt eren aydın bu çocukların futbolcu olup olmadıkları bile belli değil bu adamları Torreira Zaniolo Kerem gibi adamlarla aynı idmana koyduğun zaman bu çocuklar gelişmez aksine idmanın kalitesini düşürür hepsini ver kiraya birşeyler göstersinler bakalım.Emin Bayram 2 sene boluda top oynadıda geldi en iyileri arasinda ve 4.stoper konumunda kolay değil Galatasarayda öyle oynamak hakeza Arda Turan da öyle.Direkt Galatasarayda oynamak için Arda Güler gibi inanılmaz yeteneklerin olması gerekir öyle oyuncuda 15 yılda bir geliyor.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alfredo Morelos
Maitland-Niles
Tom Davies
Adama Traore
Moussa Dembele
Jonathan Bamba
Wilfried Zaha
Daichi Kamada

Transfermarkt'a göre kulüpsüz oyuncular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt