- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
sol kanada adam aldılar.agustosa kadar satmazlarsa sıkıntı yaratacak.tek basına calısıyo su an maximinGelsin de 13.ayda gelse de olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sol kanada adam aldılar.agustosa kadar satmazlarsa sıkıntı yaratacak.tek basına calısıyo su an maximinGelsin de 13.ayda gelse de olur.
Taktım bunlaraefe akman'dan gelir elde edince bikinli foto at
gelmiş akmanlara takmış orda kıl olcak başka adamlar varrken.
gündüz zamanı olduğu için kendine gelemedin sanırım
bjk ve basaksehir macındaki gibi vitesi artıran bi rashica evet can yakar
Icardi'nin maaşı konuşuluyor ama PSG'de minimum 10 milyon ister bonservisine
Rıdvan yaşı ve spesifik olarak 3-5-2'nin sol kenarını oynayabildiği için o paralara gitti bence. Boey gibi topçuyu 1 milyona bulduysan yine bulursun. Takım oyununa katkısı olacağı aşikar fakat ne olursa olsun döviz kurunun ahvali ortadayken 10 milyon euroluk sol bek almak akıl karı değil. Satış becerimiz olsa neyse. Mevzu lig şampiyonluğu ise kesinlikle bu derece pahalı bir hamleye lüzum yok geçen sezon gördüğümüz gibi, e Sosa bizi gruptan mı çıkaracak CL'de ? Çok düşük ihtimal. Bu arada transferin niteliğinden maliyetinden bağımsız, Bundesliga'da hiç izlemedim ama milli takımda izlediğim kadarıyla oyunu baya sıradan bahse konu elemanın.Ben de aynı şekilde düşünüyorum da bek piyasası düşük değil gibi. Rıdvan mesela 5-6 milyona gitti, bizim takımda olsa Kazım’dan çok da ekstra getirmeyecek bir oyuncu. Bu arada bizim takımda Oliveira ve Mertens yerine adam alıp kalite yükseltelim diyoruz ama bence beklerde oyunu genişletecek birini almak Mertens ve Oliveira’nın yerine alacağımız isimlerden oyunumuza daha fazla katkı yapacaktır. Kazımcan gibi kendini kanıtlamamış birini ya da sakatlık problemli birini getirmezsen de piyasa düşük değil. Guerreiro gibi çift pozisyon kapatabilecek birini almak en mantıklısı ama böyle adamlar yok işte, olanda yüksek yerlerde. Yabancı kuralında da Torreira-Berkan ve yabancı sol bek- Kazım rotasyonuyla bu durumu aşmak lazım. Torreira’nın da oyun tarzının 50 maç çıkaracağını düşünmüyorum. Başka bir seçenek yok gibi. Düşük kalitede oyuncu almanın maliyeti de uzun vadede pahalıya patlıyor.
Mertens de torpilliymiş öyle topçu olmuşEvet milli takımlarda da torpil ve menejerlerin etkisi dönüyor
sergi dun sen birsey dedin
bundesligada ki gibi oynamali diye
yazacaktim unuttum dün
sen rashicayi gsye gelmeden önce biliyorduysan bende ne olayim lan
ulan beni bilen bilir bayern taraftariyimdir ayriyeten arada allianz arenaya mac bakmaya giderim
öyle her maci izlemem ama zamanim olunca izlerim bayern maclarini
benim bile bu herifin bundesligadayken varligindan haberim yoktu![]()
videolardan ve denk geldiğim bikaç mactan biliyorumsergi dun sen birsey dedin
bundesligada ki gibi oynamali diye
yazacaktim unuttum dün
sen rashicayi gsye gelmeden önce biliyorduysan bende ne olayim lan
ulan beni bilen bilir bayern taraftariyimdir ayriyeten arada allianz arenaya mac bakmaya giderim
öyle her maci izlemem ama zamanim olunca izlerim bayern maclarini
benim bile bu herifin bundesligadayken varligindan haberim yoktu![]()
Ne alakası var? Daha iyi argumanlar yazMertens de torpilliymiş öyle topçu olmuş
oolleyTaktım bunlara
Eğer dediğin 10m üstüne satarsan sana bir bikinili poz atarım inşallah
videolardan ve denk geldiğim bikaç mactan biliyorum
Ben 1 taraftarım ekonomist değilimrashica'ya çok para verdiğimiz gerçeğini kabul edelim
Acaba kiralık olarak bi yere mi gönderecekler ?emirhanın olmaması üzdü dogrusu.şansı hakediyodu.caner dogan ve baran demiroglu degerli eklemeler
Yaw senin herhangi mantik kirintisi iceren argumanin var mi ki ben sana arguman sunacamNe alakası var? Daha iyi argumanlar yaz

iddia oynarken denk geldim ya,dikkatle izlemedimorada nasildi mesela?![]()
süratli ve şutları etkiliydi hatırladıgım
adam size ne güzel saplamış nasıl bilmezsin yav
sanmam ya,büyük ihtimal istanbula dönünce katılır takıma yine.kupa maclarında oynamasını bekliyorum.yeni 18 oldu emirhanAcaba kiralık olarak bi yere mi gönderecekler ?
iddia oynarken denk geldim ya,dikkatle izlemedimsüratli ve şutları etkiliydi hatırladıgım