Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efe akman'dan gelir elde edince bikinli foto at

gelmiş akmanlara takmış orda kıl olcak başka adamlar varrken.

gündüz zamanı olduğu için kendine gelemedin sanırım
Taktım bunlara :)
Eğer dediğin 10m üstüne satarsan sana bir bikinili poz atarım inşallah

bjk ve basaksehir macındaki gibi vitesi artıran bi rashica evet can yakar

sergi dun sen birsey dedin

bundesligada ki gibi oynamali diye

yazacaktim unuttum dün

sen rashicayi gsye gelmeden önce biliyorduysan bende ne olayim lan :D

ulan beni bilen bilir bayern taraftariyimdir ayriyeten arada allianz arenaya mac bakmaya giderim
öyle her maci izlemem ama zamanim olunca izlerim bayern maclarini

benim bile bu herifin bundesligadayken varligindan haberim yoktu :D

metehan yerine emirhanı alsaydın keske okan hocam.hadi forvete baran aldın,kanada da caner.eren aydın o yüzden olmazdı.metehanda ne var bu kadar anlamadım

Ben de aynı şekilde düşünüyorum da bek piyasası düşük değil gibi. Rıdvan mesela 5-6 milyona gitti, bizim takımda olsa Kazım’dan çok da ekstra getirmeyecek bir oyuncu. Bu arada bizim takımda Oliveira ve Mertens yerine adam alıp kalite yükseltelim diyoruz ama bence beklerde oyunu genişletecek birini almak Mertens ve Oliveira’nın yerine alacağımız isimlerden oyunumuza daha fazla katkı yapacaktır. Kazımcan gibi kendini kanıtlamamış birini ya da sakatlık problemli birini getirmezsen de piyasa düşük değil. Guerreiro gibi çift pozisyon kapatabilecek birini almak en mantıklısı ama böyle adamlar yok işte, olanda yüksek yerlerde. Yabancı kuralında da Torreira-Berkan ve yabancı sol bek- Kazım rotasyonuyla bu durumu aşmak lazım. Torreira’nın da oyun tarzının 50 maç çıkaracağını düşünmüyorum. Başka bir seçenek yok gibi. Düşük kalitede oyuncu almanın maliyeti de uzun vadede pahalıya patlıyor.
Rıdvan yaşı ve spesifik olarak 3-5-2'nin sol kenarını oynayabildiği için o paralara gitti bence. Boey gibi topçuyu 1 milyona bulduysan yine bulursun. Takım oyununa katkısı olacağı aşikar fakat ne olursa olsun döviz kurunun ahvali ortadayken 10 milyon euroluk sol bek almak akıl karı değil. Satış becerimiz olsa neyse. Mevzu lig şampiyonluğu ise kesinlikle bu derece pahalı bir hamleye lüzum yok geçen sezon gördüğümüz gibi, e Sosa bizi gruptan mı çıkaracak CL'de ? Çok düşük ihtimal. Bu arada transferin niteliğinden maliyetinden bağımsız, Bundesliga'da hiç izlemedim ama milli takımda izlediğim kadarıyla oyunu baya sıradan bahse konu elemanın.

yazacaktim unuttum dün

ulan beni bilen bilir bayern taraftariyimdir ayriyeten arada allianz arenaya mac bakmaya giderim

adam size ne güzel saplamış nasıl bilmezsin yav

yazacaktim unuttum dün

videolardan ve denk geldiğim bikaç mactan biliyorum

Bizim basın uykuda yine, akşama da bize gelen bir şey yok bittiğine dair diye kafa ütülerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt