Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah dedigin gibi olur, 20 yil a takimda oynarlar ben yanildim derim desteklerim. Ama yuzde 99 boyle bir sey olmayacak.
Su çocuğun soy adi sas akman davala olsa suan kampta idi. Olmama ihtimali nedir?

Emirhan bir yere kiralanacak diye alınmamıştır, zamanı gelince görürüz sebebini. Çok beğenmem ama adaşı bile övüyordu demekki bir şeyler var.

Ben 20 yıl oynarlar da demiyorum, 3 sene önce Galatasaray’da olmaları torpil olabilir ama şu an olamaz diyorum.

bizim eren aydın diye bi genco vardı, 1-2 sene önce çılgın atmıştı altyapıda... akıbeti ne oldu bilen var mı? yani 2-3 maçını izlemiştim, çok çok büyük potansiyel gibi gelmişti.

Hiç izlemedim. Çok basit bir soru soruyorum. Türkiye’de her yaşta 800 bine yakın erkek çocuk var. Biz bütün Türkiye’deki çocukların hepsini izledik taradık ve en iyi olanları seçtik. Bir de baktık ki en iyi olanların içinde 2 tane abi kardeş var ve bunlar eski futbolcumuzun oğulları. Sence bunun olma olasılığı kaç? Bence 0, bunun adı dünyanın her yerinde torpildiir
Sevgili @Ali Gece benim üstteki mesajımda anlatmak istediğim çok açık ve net. Siz "Akman kardeşler hahahaha" yazdığınız için ben de bu genellemenin doğru olmadığını belirtmek istedim. Sizin elinizin altında ulaşılması kolay ve iyi bir yetenek olduğunu düşündüğünüz isim varsa bunu da altyapıya katarsınız, bunun ayıbı ya da yanlışı yok. Sandığınız gibi yetenek fakiri isimler değil ikisi de. Asıl rezillik Galatasaray gibi bir kulübün ülkeyi tarayacak bir radar sistemi kuramamış olması. Bunu Altınordu gibi bir kulüp yapabilirken biz yapamıyoruz. Buna rağmen altyapımızda çok fazla yetenekli genç var ama hiçbirisinin özellikle fiziksel gelişimini doğru planlayamadığımız için bu noktalarda göremiyoruz. Hamza'nın oynamasında babasının etkisi vardır yoktur bilemem ama altyapıda bu iki ismin olabilmesini torpile bağlamak yanlış. İkisi de gerçekten belli yeteneklere sahip isimler. En beğenmediğimiz Hamza bile 8 numarada inanılmaz delici bir isimdi ki bu yüzden kendi yaşında diğerlerine göre fark yaratıyordu. Bu özelliğini bu seviyede kullanabilmesi için fiziksel olarak seviye atlaması gerekiyor. Bunda hem altyapı ekibinin hem de oyuncunun hataları var.

Siz altyapı A takım gibi 25-30 oyuncudan mı oluşuyor sanıyorsunuz anlamıyorum ki, bu altyapıya yılda kaç oyuncu geliyor, kaç oyuncu ayrılıyor, bilmem kaç oyuncu denemelere davet ediliyor. Sistem böyle işliyor, bu iki kardeşin altyapıda olması herhangi iki kişinin yerini doldurması anlamına gelmiyor. Hakan Balta'nın oğlan da kendi yaş grubunda inanılmaz yeteneklere sahip, Bayern altyapısını bile gördü çocuk bizden ayrılı, ardından tekrar buraya döndü. Bu çocukların sırf soyadına bakıp torpil demek yanlış. Gözünün önünde olan isimler Ayhan Akman, Hakan Balta, Hasan Şaş vesilesiyle, gözünün önündeki yetenekli çocuğu denemesinler mi? Ne yapsınlar ben anlamıyorum ki?

Kamp kadrosunda Baran Demiroğlu da var, kimin oğludur, neyin nesidir bilmem ama onu da bir süredir takip ediyorum, o çocuk da çok yetenekli. Bu çocuk çıkıp oynadığında kim neden bu çocuğun önünü kessin, kim kesebilir? Efe'nin, Çağrı'nın yeteneklerine de ayıp mevzuyu tamamen torpile bağlayıp bu yetenekleri görmezden gelirseniz.

Gezegenin herhangi bir yerinde de bu bahsettiğiniz durum değişmiyor, eski futbolcunun oğlu tabii ki doğal olarak daha göz önünde oluyor ve yeteneği varsa daha kolay görülüyor. Bunun yanlış olan tarafı neresi ben anlayamadım. Marcus Thuram bu yaz Inter'e gitti, Khephren Thuram mevkisinin en iyi isimlerinden birisi şu an. Bunlar torpille mi geldi bir yerlere?

Ben sizin dediğinizi anlıyorum, bu kadar genç varken neden kulübe yakın bir ismin iki oğlu da Galatasaray'da şans buluyor diyorsunuz, ben de size diyorum ki bu iki isimde gerçekten yetenekli isimler. Özellikle Efe Akman tahmin ettiğinizden çok daha büyük bir potansiyele sahip isim. Ayhan'ın oğlu yetenekliyse, Ayhan da çocuklarını iyi yetiştirmişse bun da garipsenecek bir durum yok, Galatasaray gözünün önünde duran iki yeteneği sırf Ayhan'ın oğlu diye reddedecek değil.

Ayrıca şunu da belirteyim, aynı bölgede oynuyorlar.

Emirhan u19da 10 gol 7 asist bu sene
Hamza 12 gol 13 asist

Emirhan 2600, Hamza 3000 dk oynamış.

Hamza’dan çok beklentim yok dribblingi dışında çok eksiği var ama bu sene skor etkisi daha iyi.

Sol bek yabancı gelecekse yerli hakkını nerede kullanacağız. Stoperde nelssonu satıp kaanı mı oybatmayı hedefliyor bunlar acaba.

bu seneki şampiyonluk çok çok önemliydi pek çok kişi farkında degil belki ama fener dahil tüm rakiplerimizi maddi dahil pek çok açıdan kitlemiş durumda
biz oyuncu satmasak bile olası ucl katılımı ile iyi bir gelirimiz olacak zaten+sponsorluk gelirleri

oyuncu satarsakta marcao karaktersızınde oldugu gibi ne olursa olsun 3 kuruşa bırakmayacaz dün metin öztürkün açıklamalarda oldugu üzere

şu an fener ve 8jk dibi görmüş durumdalar mal taraftarları cidden farkında degiller

Alt yapı komple kiralanmalı, bu kadroda yer bulamazlar. Yazık etmeyin uşaklara

Milor geldiyse geriye Icardi kaldı.Oda inşallah gelecek bir sol bek bir orta saha ve yedek forvete kadro korunursA ben fitim.Ozellikle yedeklerin hull maçı ilk devre performansını gördükten sonra

Kampta Okan hoca ile beraber olmayan kimsenin, kim alındı ya da alınmadı diye yorum yapması saçmalıktan başka bir şey değil

Neyse alt yapıya dair mesaj atmıcam kimin ne olduğu zaten birkaç yıla ortaya çıkıyor. İnşallah her biri çok başarılı olur uzun yıllar a takımda oynarlar

Zaha+sosa yapsak

Keremi satıp merih çeksek
Torreira paredes rotasyonuna emrecan
Forvete muriqi

Neyin tartışıldığını anlamadım. Hamza da Efe de alt yapımıza girmiş oyuncular, Şaş’ın oğlu da öyle.

Kimse sırf soyismiyle kalamıyor oralarda, tutmazsa gider. Bakıyorum alt yapıya Efe’den daha potansiyelli gördüğüm Berk var sadece başka da yok.

Hadi çıkaralım Hamza ile Efe’yi onlardan daha iyi kim var muamma. Torpil varsa Şaş niye süre bulamıyor.

Çalışan takıma girer, çalışmayan da söner, boş mevzulara gerek yok.
Efe cok yetenekli bi kac macini izledim ama eren aydin'a hic sans verilmedi onu anlayamadim. Cocukta hiz var ayagi iyi rahat gol atabiyor bi denenebilirdi sanki. Hoca barani önde görüyor demek.

raşidi almadan önce bizle adı geçen macar oyuncu roland sallai vardı geçen yıl 1-2 macı denk geldi

o da iyi oyuncu hatta gole daha yakın fakat mücadele açısından ve takım savunmasına katkısı çok iyi degil gibiydi

raşid bence kesınlıkle faydalı bir takım oyuncusu samet gibi çöplere 4 milyon veriyor bazıları

Rashica için 7m gerçekten fazla gelecek sene satacak olsan kaça nereye satacaksın hayırlısı olsun. Bence Şuan almak yerine ağustos beklenebilirdi öncelik santrafor olması gerekiyor
Niye her aldığımız oyuncuyu satıyoruz. Valla ben bu düşünceyi anlayamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt