Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Icardi
Kerem-Kamada-Zanio
Paredes-Toreira
Angel-Apo-Merih-Boey
Muslera
Kerem-Kamada-Zanio
Paredes-Toreira
Angel-Apo-Merih-Boey
Muslera
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O polonyalı herifi istemiyorum umarım kamada gibi net biri gelir forvet arkasına.
Bana da öyle geliyor. Nelsson'un satışı ile oraya Ozan Kabak gelecek sanki listeye yazmada da bizim alt yapıda yetiştiği için listede de ekstra artı olacak.angelino geliyorsa muhtemelen nelsson ve boeyden biri gidiyordur malesef diye düşünüyorum
stoperler yerli olacak gibi
David Raum'u beğenmiyormuş. Angelino gibi bir adamımız varken gidip onu kiraladınız, zorla bize Raum'u izlettiniz ve şimdi de Galatasaray'a mı satıyorsunuz şeklinde sitem etmiş. Bu takıma daha fazla katlanamadığını söylemiş.ne dior heis almanca bilmiom
szymanski defansa yardım eden, pres yapan, top calan bir 10 numara. okan buruk'un tarifine uyuyor gibi.kamada ile ilgili bize yakoın gördüğüm şey geçişte daha akıcı olması ve okan hocanın 9.5 arayışına daha yatkın olması
endişem ise kapalı oyunlarda kilit açıcı olamama ihtimali
szymanskiyi pek izlemedim ama videolardan gördüğüm dar alanda daha iyi kamadadan lakin 9.5dan daha çok 8,5-10 gibi bir oyuncu
Ozan Kabak kabak gibi transfer olur. Seviyesi bizden düşükBana da öyle geliyor. Nelsson'un satışı ile oraya Ozan Kabak gelecek sanki listeye yazmada da bizim alt yapıda yetiştiği için listede de ekstra artı olacak.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O polonyalı herifi istemiyorum umarım kamada gibi net biri gelir forvet arkasına.
ne zmnArkadaşlar bu haberi sizinle paylaşmanın gururu içindeyim, ilk olarak net bir şekilde benden duydunuz!
İCARDİ GALATASARAYIMIZIN 4 (3+1) YILLIK TAPULU FORVETİ, HAYIRLI UĞURLU OLSUN!
bence ugurcan imkansız degil. ts forumlarında gitme ihtimaline bir tepki yok. hatta mumkunse yurt dışına satılsa iyi olur diyorlar.Ligde 120 gol atıp 10 gol yiyecek kadro. Günayı alırız muhtemelen ama olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 209249
Sikimanski boş topçu yav uzak durakımBen tanımıyorum ama Eredivise şampiyonunun 10 numarası için 9 gol 4 asist biraz düşük bir istatistik sanki...
Musleracilari kizdiracak ilk 11.Ligde 120 gol atıp 10 gol yiyecek kadro. Günayı alırız muhtemelen ama olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 209249
Lakin bizim yerli kaleciye bonservis vereceğimizi sanmambence ugurcan imkansız degil. ts forumlarında gitme ihtimaline bir tepki yok. hatta mumkunse yurt dışına satılsa iyi olur diyorlar.
O olay da önemli.Altyapıdan zorunlu 4 oyuncu (Batuhan -Jankat,Emin,Yunus), Türkiye'de yetişmiş zorunlu 4 oyuncu (Abdülkerim,Kazimcan,Kerem, Barış Alper) zaten yazılmak zorunda.Üzerine yurt dışında yetişen Kaan,Berkan var.14 yabacı da eklerseniz 24 oyuncu olur.21+4(altyapi) totalde 25 oyuncu yazilabileceğine göre yedek kaleci ya alt yapıdan olmak zorunda ya da oynayabilecek kapasitede alt yapıdan yetişmiş yeni bir transfer yapıp (Ozan Kabak) durumu dengelemek lazım.Günay gelmez Avrupa'ya yazılamama durumu varmış. Yurt dışında yetiştiği için.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almanya ligini fazla izlemediğim için bende %100 bir infoya hakim değilim heis ama mertens e benzettim biraz oyun tarzını sanki onun genci gibi. İyi çalım atıyor driplinglerini falan beğendim.kamata iyi mi
sanki tıransfermarkt topçusu gibi duryor