Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım B class takım olur her yönüyle. Clde 3.olup uefaya gitmek lazım. Her türlü alırız

IMG_5667.webp

Bu forumda kimseye yaranılmıyor ben gidiyorum

kamada ile ilgili bize yakoın gördüğüm şey geçişte daha akıcı olması ve okan hocanın 9.5 arayışına daha yatkın olması

endişem ise kapalı oyunlarda kilit açıcı olamama ihtimali

szymanskiyi pek izlemedim ama videolardan gördüğüm dar alanda daha iyi kamadadan lakin 9.5dan daha çok 8,5-10 gibi bir oyuncu
szymanski defansa yardım eden, pres yapan, top calan bir 10 numara. okan buruk'un tarifine uyuyor gibi.

Her transfer dönemi net konuşan 1 duyumcu çıkartıyor yalnız forum. Altyapı müthiş her sene 1 duyumcu kazandırıyor foruma.. tutuyor tutmuyor o ayrı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Zaha da bizde devredeymiş ama napoli de istiyormuş. Yüksek ihtimal napoli çözer o işi

Günay gelmez Avrupa'ya yazılamama durumu varmış. Yurt dışında yetiştiği için.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O olay da önemli.Altyapıdan zorunlu 4 oyuncu (Batuhan -Jankat,Emin,Yunus), Türkiye'de yetişmiş zorunlu 4 oyuncu (Abdülkerim,Kazimcan,Kerem, Barış Alper) zaten yazılmak zorunda.Üzerine yurt dışında yetişen Kaan,Berkan var.14 yabacı da eklerseniz 24 oyuncu olur.21+4(altyapi) totalde 25 oyuncu yazilabileceğine göre yedek kaleci ya alt yapıdan olmak zorunda ya da oynayabilecek kapasitede alt yapıdan yetişmiş yeni bir transfer yapıp (Ozan Kabak) durumu dengelemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt