Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira 3-4 hafta sakat değil miydi? Kampta ne yapacakmış?

icardi sol ayağı okşuyor. Angelino h.o
F0hRZv-WwAMKl2z

Eren aydını patates tarlalarına Niğde'ye, Çorum'a işçi olarak kiraya verdik çocuğu hali gibi bir sahada izleyemedik henüz vallahi yazık yaa.

Tekrar ediyorum bize cok iyi bir yerli veya kurallar geregi yerli sayilan bur kaleci sart bu kaleci duruma göre ilk 11 de oynar yerli sorunu kalkar, avrupa icinde daha cok muslera kaleye gecer. Iki bek yabanci olursa cidden sikinti cekeriz ligde.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben az yetenekli genç olsam kesinlikle bizim takımı istemem.

yahu ben de bu çocuk kadar seviyorumdur takımı, beni de alsınlar o zaman takıma,kampa.
Hangi birinin aklına bu çocuklar geldi şampiyonluğa giderken şimdi herkes altyapı üzerinden hocaya,yönetime vurmaya çalışıyor?
Art niyeti burada kimde aramalıyız her şey mükemmel ilerlerken bunu yapanları böyle avel avel şeylerler zan altında bırakıp?

Kaan Ayhan ve Abdülkerim ikilisi ile her arenada havlu atarız.
Bana da çok güven vermiyor ama iki dönem önce Nellson satılsa yerine Kaan gelse muhabbeti de edilmedi değil. Kaan ne kadar hazır, o önemli. İlk geldiğinde hiç ışık vermedi. Hazırlık kampını iyi geçirirse neden olmasın.

Bu arada fabrizio beğeni icin rtleyenlerden degil.foot mercato muhabirleri de rt atınca bitiyo transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt