- 22 Kasım 2008
- 11.402
- 7.035
- 2.493
Torreira 3-4 hafta sakat değil miydi? Kampta ne yapacakmış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya mason geliyon her gun zaha fbde yaziyon. Amacin ne?zaha zu fb
O zaman kaleyi de boş bırakalım.Takım çok iyi olursa sıkıntı olmaz
Bireysel çalışmaTorreira 3-4 hafta sakat değil miydi? Kampta ne yapacakmış?
Kaan Ayhan ve Abdülkerim ikilisi ile her arenada havlu atarız.Nellson gidecek gibi sanki yerine 3.yerli olarak Kaan Ayhan düşünülüyor olabilir. Yedeği de Emin. İhtimal tabii. İyi bir Kaan Nellson kadar olmasa da iş görür belki.
Bireysel çalışma
Takımın en önemli kilit oyuncusunu İstanbul'da mı bırakacaktık
Ben az yetenekli genç olsam kesinlikle bizim takımı istemem.
249 kisi bir cent atsa @Serhan G. Veren in ismini haluklara okutabiliriz
Deli gibi Galatasaray'ı düşünüyor. Ben bu bakışı bilirim.icardi sol ayağı okşuyor. Angelino h.o
![]()
Bana da çok güven vermiyor ama iki dönem önce Nellson satılsa yerine Kaan gelse muhabbeti de edilmedi değil. Kaan ne kadar hazır, o önemli. İlk geldiğinde hiç ışık vermedi. Hazırlık kampını iyi geçirirse neden olmasın.Kaan Ayhan ve Abdülkerim ikilisi ile her arenada havlu atarız.
Ben az yetenekli genç olsam kesinlikle bizim takımı istemem.
Kerem demirbay gibi yerli statüsünde oynayabilecek bir orta saha da olabilir.Tekrar ediyorum bize cok iyi bir yerli veya kurallar geregi yerli sayilan bur kaleci sart bu kaleci duruma göre ilk 11 de oynar yerli sorunu kalkar, avrupa icinde daha cok muslera kaleye gecer. Iki bek yabanci olursa cidden sikinti cekeriz ligde.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi