Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alın yerli sorununa çözüm
![]()
Emre Can - Oyuncu profili 25/26
Emre Can, 32, Almanya ➤ Borussia Dortmund, 2020'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 12 Oca 1994, Frankfurt am Main, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Sana da günaydın internet Explorer.ROMANO ANGELINO RTLEMIS
Sen ameliyatta fln degil misin yawSana da günaydın internet Explorer.
Yusuf kendini toplasın çok isterim ama banker bilo gibi takılmayı bırakmalıNelsson giderse stoper olarak belki olabilir (benim ilk tercihim olmaz açıkçası aslında) ama bu olursa o zaman Yusuf'u yerli gibi oynatamıyoruz. O kontenjan 1 tane diye biliyorum çünkü.
Kafadaki olay şu. İcardi sonra yabancı bir 2. Santrafor. 3. Santrafor için ise barış zaniolo. Bu durumda bu çocuk 5. Seçenek oluyor. 5. Seçenek olarak takımda kalması mı yoksa başka takıma kiralayarak gelişimine devam ettirmek mi daha mantıklı. Ki ben de bu çocuğun gelişmiş bir şekilde takıma monte edilmesini isterim. Ama duygusal bakmamak lazım olaya.
Ameliyataydım telefonu hastaya verip kemal ne kolpalarsa söyle diyorum hem şuur takibi hem denetim k.o.ç. un deyimiyle wınwın.Sen ameliyatta fln degil misin yaw
7/24 transfer kovaliyorsun
Bence onun bir kiralık durumu vardır. O yüzden götürülmemiştir.Zaniolo santrafor falan olmaz bence. Barış da her maçta oynamaz, kapanan rakibe karşı tek santrafor BAY'la çıkarsan kaybolur gider. Bu çocuk oynayacak seviyede mi onu bilmiyorum yanlış anlaşılmasın ama hazır kadroda asıl mevkisi santrafor olan adam yokken kampa götürüp biraz izlenip hazırlık maçlarında süre verilebilirdi, onu diyorum. Ayrıca kadroda bir tane bile santrafor yokken ve bir sürü genç götürülmüşken onun götürülmemesi çocuk için de aşırı moral bozucu olmuştur cidden.