- 18 Mayıs 2011
- 22.111
- 12.017
- 1.873
Aha yağmur başladı... Serinledik...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da ayakçı çıktı.icardi sol ayağı okşuyor. Angelino h.o
![]()
nöbette ifb şeysi şeetmek yasak rtaştwitter'da bütün fbliler zaha gelmiş gibi davranıyor.
Bence onun bir kiralık durumu vardır. O yüzden götürülmemiştir.
Seviliyorsun Hekim abiAmeliyataydım telefonu hastaya verip kemal ne kolpalarsa söyle diyorum hem şuur takibi hem denetim k.o.ç. un deyimiyle wınwın.
onlar ota boka öyle.100 tane duyumcuları var.yabancı basına yalancı diyolartwitter'da bütün fbliler zaha gelmiş gibi davranıyor.
KG demek istedin galiba, Baniya?..Kasımpaşanın stoperini alalım iş yapmaz mı?
Onlarda bir kere beyin yok broşfbli muhabirlerinde ingilizcesi yok gibi @Kolpa Kemal Kürek yagızdan onu anladım
Belki de kontratı yenilemek istemedi ve o yüzden götürmediler. Bilemedim.Kontratının son yılı. Yenilenecek olabilir bir ihtimal ama öyle olsa bile önce kampa götürüp öyle yenilemek veya yenilememek daha mantıklıydı...
fbli muhabirlerinde ingilizcesi yok gibi @Kolpa Kemal Kürek yagızdan onu anladım
nöbette ifb şeysi şeetmek yasak rtaş
onlar ota boka öyle.100 tane duyumcuları var.yabancı basına yalancı diyolar
İş yapmaz mı baya kalıplı bir stoper türkte.KG demek istedin galiba, Baniya?..
Okan hoca görmüş yeterli görmemiş ve oyuncuya da 1. Lig ve Süper ligten teklifler olduğu için kiralansın gelişimi ve oynama alışkanlığı devam etsin demiş. 3. santrafor olarak Barışa süre vermek istiyor yüksek ihtimal hoca.Hayır ama Ihenacho veya Antonio gibi çift santrafor olarak veya başka mevkilerde de oynayabilecek bir 2. santrafor alırsak kadrodaki 3. santrafor olarak belki isteyebilirim ama tabi önce kampta ve hazırlık maçlarında izlemek, performansını görmek isterim.