Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O.Buruk bu gece Haluklarda değil miydi. Hiç ses yok?

Yalnız beklenti konusunda biraz başkanın demeçleri hatalı buluyorum. Anlaşmaya yakın 2 isim sonra 1 isim olmuş idi. O demeçler olmasa belki şuan beklenti daha hafif olabilirdi.
hem başkan hem möztürk hem okan hoca şampiyonluğun verdiği gazla taraftarı daha gaza getiren açıklamalar yaptı
bu hususta en doğru tutum şüphesiz sn timur'dan geldi
'ayaklarınız yere bassın' dedi

hem başkan hem möztürk hem okan hoca şampiyonluğun verdiği gazla taraftarı daha gaza getiren açıklamalar yaptı
dursun ne kadar az konuşursa o kadar iyi

yaptığı kepazelikleri unutmadık zamanında

arka planda para versin yeter

1 tane yedek forvet alsınlar ağustosa kadar yeter, boşuna yangın yapmaya gerek yok, icardi hariç omurga aynen duruyor, hatta forvet gelmezse mertens oynasın bence, kadroda forvet pratiği olan tek adam

1 tane yedek forvet alsınlar ağustosa kadar yeter, boşuna yangın yapmaya gerek yok, icardi hariç omurga aynen duruyor, hatta forvet gelmezse mertens oynasın bence, kadroda forvet pratiği olan tek adam
barış da zaniolo da daha mantıklı olur forvette

mertens artık forvet olmayı kaldıramaz

Acilen hull city maçıyla yangına başlanmalı

transfer yok mu simdi

Yedek diye forvet alınmaz yav boey de lisansını yırtsın deniliyordu şimdi 20 den aşağı satan şerefsizdir deniliyor. Kimin ne olacağını bilemezsin adam çatır çatır atar yedek medek yapamazsın. Bir tane hatta 2 tane golcü alacağız işte.

Mevcut ekonomik şartlarda ki haziran ayı için pahalılıktan bahsetmiş idi Erden başkan, en doğru isimleri en uygun şartlarda kulübe kazandırmamız için süreç gerekeceği ve bunun kısa olmayacağı aşikar. Baskı yanlış olur şuan yönetime bence. En başlarda keşke daha sakin açıklamalar olsa idi, ama sağlık olsun diyelim

barış da zaniolo da daha mantıklı olur forvette

mertens artık forvet olmayı kaldıramaz

Barış da zaniolo da pratikte forvet oynamamış isimler,mertens ise basbaya forvet, tek oynaması zor elbette ama barışla ya da zaniolo ile arkalı önlü gayet de oynar, biz adamı geçen sene neredeyse 3000 dakikaya yakın oynattik, doğal olarak da verimi düştü

Barış da zaniolo da pratikte forvet oynamamış isimler,mertens ise basbaya forvet, tek oynaması zor elbette ama barışla ya da zaniolo ile arkalı önlü gayet de oynar, biz adamı geçen sene neredeyse 3000 dakikaya yakın oynattik, doğal olarak da verimi düştü
tamam diğer 2sinden biriyle çift forvet oynar işte, geçen sene de 2. forvet oynadı hep

İcardi gsnin yeni topçusu , felixte işlem tamam , parades gsnin yeni kaptanı olucak , neymar yarın uçakta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 milyon Euro kiralama istedi kulübü demişti Süleyman Rodop Kessie olabilir diye düşünüyorum.

Geçsinler abi kiralik adamı, icardi ve rashica geldi katkı verdi eyvallah ama alana kadar canımız çıkacak, belki de gelmeyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt