- 9 Temmuz 2017
- 915
- 699
- 1.253
O.Buruk bu gece Haluklarda değil miydi. Hiç ses yok?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem başkan hem möztürk hem okan hoca şampiyonluğun verdiği gazla taraftarı daha gaza getiren açıklamalar yaptıYalnız beklenti konusunda biraz başkanın demeçleri hatalı buluyorum. Anlaşmaya yakın 2 isim sonra 1 isim olmuş idi. O demeçler olmasa belki şuan beklenti daha hafif olabilirdi.
15 dakika sonra yayındaO.Buruk bu gece Haluklarda değil miydi. Hiç ses yok?
dursun ne kadar az konuşursa o kadar iyihem başkan hem möztürk hem okan hoca şampiyonluğun verdiği gazla taraftarı daha gaza getiren açıklamalar yaptı
bu hususta en doğru tutum şüphesiz sn timur'dan geldi
'ayaklarınız yere bassın' dedi
barış da zaniolo da daha mantıklı olur forvette1 tane yedek forvet alsınlar ağustosa kadar yeter, boşuna yangın yapmaya gerek yok, icardi hariç omurga aynen duruyor, hatta forvet gelmezse mertens oynasın bence, kadroda forvet pratiği olan tek adam
Fazla stoper göz çıkartmaz.Merihi hayal eden tek uye olabilirsin yaw.
Mevcut ekonomik şartlarda ki haziran ayı için pahalılıktan bahsetmiş idi Erden başkan, en doğru isimleri en uygun şartlarda kulübe kazandırmamız için süreç gerekeceği ve bunun kısa olmayacağı aşikar. Baskı yanlış olur şuan yönetime bence. En başlarda keşke daha sakin açıklamalar olsa idi, ama sağlık olsun diyelimhem başkan hem möztürk hem okan hoca şampiyonluğun verdiği gazla taraftarı daha gaza getiren açıklamalar yaptı
bu hususta en doğru tutum şüphesiz sn timur'dan geldi
'ayaklarınız yere bassın' dedi
barış da zaniolo da daha mantıklı olur forvette
mertens artık forvet olmayı kaldıramaz
tamam diğer 2sinden biriyle çift forvet oynar işte, geçen sene de 2. forvet oynadı hepBarış da zaniolo da pratikte forvet oynamamış isimler,mertens ise basbaya forvet, tek oynaması zor elbette ama barışla ya da zaniolo ile arkalı önlü gayet de oynar, biz adamı geçen sene neredeyse 3000 dakikaya yakın oynattik, doğal olarak da verimi düştü
5 milyon Euro kiralama istedi kulübü demişti Süleyman Rodop Kessie olabilir diye düşünüyorum.