Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden timurun barcelonaya gidecegi de yalandır.ben artık direkt yok sayıyorum muhabirleri

icardi dışındaki santraforun ilk eleme maçında sahada olacak şekilde bitirilmesi gerekir

riske girilemez şl konusunda

sol bekte filan mühim orası

kiralık oyuncular iyi güzel uçuyor bizde ama bir sonra ki sezon başımıza bela oluyor yoklukları

16 haziran 2023--TRANSFERDE İPUCULAR-okumayanlar için tekrar paylasıyorum

Erden Timur: “Şampiyonlar Ligi'nde oynamak Galatasaray'ın en önemli geleneği. O müziği dinletmek için her şeyi yapacağız. Amacımız Şampiyonlar Ligi'nde başarı. Bütçemizi onun için hazırladık. O olmazsa, Avrupa Ligi'nde başarı...”

Erden Timur: "Güçlendirmemiz gereken bölgeleri Şampiyonlar Ligi ön elemelerine yetiştireceğiz. Avrupa'da başarılı olabilmek için, olsa daha iyi olur dediğimiz transferler de daha sonra olacak. 2 aşamalı bir transfer stratejisi belirledik."

Erden Timur: "Galatasaray'ın çıkarlarına uygun bir şekilde o bölgelere oyuncu koyacağız. Ondan sonra önümüzdeki sezon için fırsat transferlerine bakacağız. Sadece rakam ve uygunluk anlamında da değil. Çok kaliteli oyuncular almak istiyoruz ama o oyuncuların ilk tercihi Türkiye değil."

Terimsport yalancının teki.

Yine kanıt sormayın takip edip 50 yalanını görmüyorsanız IBAN atayım para katlayalım

IMG_5570.webp

Okudu bunu geberiyorum hahahahahahahhahahahahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt