Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trde en kötü takım biz olabiliriz bu konuda maalesef

Satış işinde kaybetmediğimiz masa yok

yalnız Nelsson ve boey harbi iyiydi ya, biz her ne kadar kötü de olsak satış mevzularında, adam akıllı bi resmi teklif dahi alamamayı nasıl başardılar bu piyasada ki yokluğun içinde anlamak güç

okan buruk transfer gorusmesınde oldugu ıcın yayın gecikecektir

facetime yapıyor

dünyaca ünlü bi topcu ile

Noname isimlere hiç yönelmiyorlar anlaşılan. Scout işinden korkuyorlar. 2 sene sonra elimizde satacak topçu kalmayacak

Yedek santrafor alın da ondan sonra istediğiniz kadar bekleyebilirsiniz. Santraforsuz ön eleme oynamayalım

Satış işinde kaybetmediğimiz masa yok

yalnız Nelsson ve boey harbi iyiydi ya, biz her ne kadar kötü de olsak satış mevzularında, adam akıllı bi resmi teklif dahi alamamayı nasıl başardılar bu piyasada ki yokluğun içinde anlamak güç
teklif almışlardır illa da beklediğimiz gibi değildir muhtemelen

keşke sözleşme uzatıp kalsalar daha çok sevinirim

o da ihtimal dahili de başta dediler ya kampa yetiştircez bilmemne ondan dolayı dedim
Haklısın ahbab, aslında istenilse bence bitirilebilecek transferler olabilir ama ekonomik olmaz sanırım, kur zaten malum. Daha temkinli olmayı tercih etmiş olabilir yönetim, üstelik satış konusunda da şuan bir gelişme olmadı. Erden başkan iyi bir planlama yapmıştır diye düşünüyorum, bakalım :unsure:

Geçen yıl adam iki gün bile olsa İtalya,Arjantin demeden uçağa atlayıp Wanda'nın yanına gidiyordu.O yüzden Wanda ile tatilini bitirmeden kimseyle anlaşacağını sanmıyorum.Şahsen rahatım günün sonunda yine parçalıyı giyecektir.Ayrıca mesele para olsa çoktan Araplara imza atmıştı.

1688414775799.webp

Clermontlu topçuyu niye takip edersin çocuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt