Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.827
- 20.807
- 1.848
scockfield
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter bu tiplerle dolu, analiz tayfa ama o kadar mükemmeller ki bir tane kulüp de bunlara teklif yapmıyor gel çalış diye
Caliyor zaten, yabancilardan calip kendine zeki zannediyor. hepsi boyle.Bu adam çıkan her isme flood yapıyor. Götünden sıkma birader yeter artık yav. Yarısını yabancı scout raporlarından çalıyor yarısını da götten sıkıyor
Mısır mı en sevdiğim23:08
mısır koydum düdüklüye
20 dk sonra hatırlatın
19 dk kaldı23:08
mısır koydum düdüklüye düzeltiyorum 17 dk kaldı
20 dk sonra hatırlatın
Mo salah duyumu mu bu23:08
mısır koydum düdüklüye
20 dk sonra hatırlatın
Dikkat çekip takipçi kasan hesaplar şuanda begeniriz beğenmeyiz en güvenilir 2 kaynak var Haluk ve Rodop programlari başkanı Erden Timuru Okan Buruku programlarına çıkarmayı başaran kişiler bilgi aldiklari muhakkak yer vardır.evet ucak yine bize girdi
ulan bumu duyum yurtdısına cıkıp gelecek
wowwww ne duyum beee
ben söyleyeyım
arabistana gidiyor erden timur
racon kesmeye gidiyorerden başkana ne kadar teklif etmişler
onu da kaybettik
İstediğimiz paralar az değil ama farkında değiliz. 15 bandına Nelsson, 10 bandına da Boey’e rahatlıkla alıcı bulunur.Satış işinde kaybetmediğimiz masa yok
yalnız Nelsson ve boey harbi iyiydi ya, biz her ne kadar kötü de olsak satış mevzularında, adam akıllı bi resmi teklif dahi alamamayı nasıl başardılar bu piyasada ki yokluğun içinde anlamak güç
Ben de bunu anlamıyorum sahada 22 adam var hepsini nasıl analiz edebiliyorlar.Su tiplere de bitiyorum, bir oyuncu adi cikiyor adam 10 dakkika da 10 tane full macine izlemis, ve oyucuya analiz yapiyor. Bir tane oyuncuya dogru izlemen icin aylardir takip etmen gerekiyor, neyse 20 yasindaki fmcileri analiz kassin.
İstediğimiz paralar az değil ama farkında değiliz. 15 bandına Nelsson, 10 bandına da Boey’e rahatlıkla alıcı bulunur.
Boey’e 20 verilmesi için referans var mı benzer
Nelsson keş 25 için keza var mı yok. Bu durumda yüksek bedele oyuncu satan sıcak parası olan bir kulüp gerekiyor.
Etiket de var tabi 25 peşine Nelsson alacağıma taksitle 40 verir Timber alırım diyor adam.