Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.501
- 11.960
- 773
Birisi bana şu videoda muazzam olan bişey söyleyebilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birisi bana şu videoda muazzam olan bişey söyleyebilir mi
erden timuru aniden londraya cekcek ne olabilir?teklif yaptıgı biri ok mi verdi?ya da bi menajer arayıp bu oyuncu için fırsat mı var dedi?çünkü daha öncede londradaydı(fofana,ihenacho,belki antonio için)fabrizio yazar bişey varsa
Westminstor Ebenerden timuru aniden londraya cekcek ne olabilir?teklif yaptıgı biri ok mi verdi?ya da bi menajer arayıp bu oyuncu için fırsat mı var dedi?çünkü daha öncede londradaydı(fofana,ihenacho,belki antonio için)fabrizio yazar bişey varsa
erden timuru aniden londraya cekcek ne olabilir?teklif yaptıgı biri ok mi verdi?ya da bi menajer arayıp bu oyuncu için fırsat mı var dedi?çünkü daha öncede londradaydı(fofana,ihenacho,belki antonio için)fabrizio yazar bişey varsa
fransa giroud ile wc almıştı,Hoş geldin gol atamayan forvet hattı.
Gomis + Icardi gibi iki uç bitiricisinden gamsız Dembele dışında 5 golü zor bulacak hatta olur.
Nicolo Zaniolo
Mauro Icardi
Barış Alper Yılmaz
hattı bile daha çok gol atar.
Taylan Emre Kılınç burda en son denenmesi gereken adamlar.Morutan Yusuf Yunus gibi potansiyelleri kazanmak ya da değerlendirmek varken Taylan larla ugrasirsak PSV gibi takımdan 5 yerizTaylan'ı bence denemeliyiz. 8-10 melezi olarak bize karşı oynadığı maçlarda hep çok iyiydi. Bence iyi bir yerli yedek olarak ligde iş yapar. Defansif orta saha taylan fantezisine girmeye gerek yok ama.
komikmisTaylan
Fenere kay lan
Taylan resmi maç kadrosuna bile girmemeli bir daha Galatasaray daTaylan'ı bence denemeliyiz. 8-10 melezi olarak bize karşı oynadığı maçlarda hep çok iyiydi. Bence iyi bir yerli yedek olarak ligde iş yapar. Defansif orta saha taylan fantezisine girmeye gerek yok ama.
utanmıyor musunTaylan
Fenere kay lan
Ben istediğimde bana vermiyor.İdmana çıkan gencolarla ilgili brfing verir misiniz
Ben istediğimde bana vermiyor.
Wimbledon
Taylan'ı bence denemeliyiz. 8-10 melezi olarak bize karşı oynadığı maçlarda hep çok iyiydi. Bence iyi bir yerli yedek olarak ligde iş yapar. Defansif orta saha taylan fantezisine girmeye gerek yok ama.