- 5 Eylül 2014
- 84.610
- 70.424
- 4.513
gs'yi kolpalar yönetiyor diyebilir miyiz?Dursun 2 transfer bitmek üzere dedikten sonra 1 ay falan geçti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs'yi kolpalar yönetiyor diyebilir miyiz?Dursun 2 transfer bitmek üzere dedikten sonra 1 ay falan geçti
Adam tarih yazdığı sezonda bile bizi kandırmaya devam ediyor.Dursun 2 transfer bitmek üzere dedikten sonra 1 ay falan geçti
Salı günü uçaklar inecek.Dursun 2 transfer bitmek üzere dedikten sonra 1 ay falan geçti
Kaan'i transferden saydı başkan bizi yediDursun 2 transfer bitmek üzere dedikten sonra 1 ay falan geçti
Öbürü nerdeKaan'i transferden saydı başkan bizi yedi
YoldaÖbürü nerde

Kimse gitmeyecekse Evet.ANGELİNO
İcardi
Parades
Yeterli
icardinin maliyetine dembele+shomurodov+halil çekilir
Hepsine katlanabilirimde Cicaldau diyene katlanamam.Biri Taylan diyor diğeri Belhanda beriki Halil öteki Cicaldau
Bu kendisine ait bir yazı mıBı sen eksiksin nefsin cengo
"galatasaray, rams grubuyla stadyum sponsorluğu sözleşmesi imzaladı. rams grubu, enteresan bir grup. cizre'den sınır ticareti olarak çıkmış. kazakistan'da inşaat yaparak büyüyor, çok ilginç. 2022 yılında türkiye'ye geliyor, buraya yatırım yapıyorlar. bu grup nereden çıktı? eskiden galatasaray'ın stadyum sponsorluğunu nef yapıyordu, o da büyük bir grup. nef, galatasaray'dan çekilmiş, ilginç. çok dikkatimi çekti. soruyorum, soruşturuyorum biraz. çok bilinmiyorlar türkiye'de. cizreli olmalarından mütevellit, birdenbire çıkmış ve büyümüş olmalarına acaba yeni bir tür çözüm sürecinin ayak sesleri olarak mı bakmak lazım? 5'li çetenin patronları halk içinde çok yıprandı. ak parti seçmeni de ak parti'yi eleştirerek oy verdi. bunun farkında sistem. acaba bu 5 büyük firmanın çok yıpranmış olanları geri plana itilip bu tip yeni gruplarla mı ikame edilecek? bakmak lazım, bilmiyorum yani.”
nevşin mengü
Dursun 2 transfer bitmek üzere dedikten sonra 1 ay falan geçti
Troll sandım ciddiymisZaha fener işi olmak uzereymiş hayırlı olsun onlar için ne kadar fanatik olsakta ligin kalitesi açısından bu tarz isimlerin gelmesine mutlu oluyorum.
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yasak serbestYasakli bir kaynak yasakli bir bek ile yasakli bir kulüp icin yasakli bir teklif yaptigimizi belirtmis
Bı sen eksiksin nefsin cengo
"galatasaray, rams grubuyla stadyum sponsorluğu sözleşmesi imzaladı. rams grubu, enteresan bir grup. cizre'den sınır ticareti olarak çıkmış. kazakistan'da inşaat yaparak büyüyor, çok ilginç. 2022 yılında türkiye'ye geliyor, buraya yatırım yapıyorlar. bu grup nereden çıktı? eskiden galatasaray'ın stadyum sponsorluğunu nef yapıyordu, o da büyük bir grup. nef, galatasaray'dan çekilmiş, ilginç. çok dikkatimi çekti. soruyorum, soruşturuyorum biraz. çok bilinmiyorlar türkiye'de. cizreli olmalarından mütevellit, birdenbire çıkmış ve büyümüş olmalarına acaba yeni bir tür çözüm sürecinin ayak sesleri olarak mı bakmak lazım? 5'li çetenin patronları halk içinde çok yıprandı. ak parti seçmeni de ak parti'yi eleştirerek oy verdi. bunun farkında sistem. acaba bu 5 büyük firmanın çok yıpranmış olanları geri plana itilip bu tip yeni gruplarla mı ikame edilecek? bakmak lazım, bilmiyorum yani.”
nevşin mengü