Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nuno Tavares'in iq çok düşük ayrıca büyük ihtimalle dikkat eksikliği falan da var aşırı derecede.Ne yaptığını bilmiyor çoğu zaman , karar alması falan da 0.Gider son dakika olmadık yerde pas vereceğine falan 20 metreden şut çeker , maçın kritik olduğu yerlerde saçma sapan tercihler yapar.Konsantrasyon falan 0 adamda ama iyi atlet , bazen çok iyi de oynadığı oluyor ama ortasını oynayamıyor hiçbir zaman.Biz futbolu bu arkadaşa öğretebilir miyiz , 3-5 milyon maliyeti olsa öğretelim derim de bir dünya para verip öğretmeye çalışmaya değmez.

2 forvet, 1 çalışkan 10 numara, 1 solbek, 1 orta saha, 1 yerli kaleci, nelsson giderse yerine stoper, boey giderse yerine sağbek

Ohoooo çok işimiz var

2 forvet, 1 çalışkan 10 numara, 1 solbek, 1 orta saha, 1 yerli kaleci, nelsson giderse yerine stoper, boey giderse yerine sağbek

Ohoooo çok işimiz var
yerli kaleci kolay yaw. günay'ı al geç işte. bir de jankat'ı koy tamam.

nelsson ve boey kalacak gibi anladım ben.

icardi-raşitsa işi

çalışkan on numara (kamada)
paredes
sol bek (angelino)

Ohoooo çok işimiz var
Hoca çalışkan 10 numara falan demedi net olarak ya herkes buna yoruyor muhtemelen 2 tane 6 numarayla oynayıp mertensin özellik olarak daha genç halini istiyordur öncelikli, Paredes olmazsa bence bir 8 ve çalışkan bir 10 numara alırız olay Paredes transferinde

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yerli kaleci kolay yaw. günay'ı al geç işte. bir de jankat'ı koy tamam.

nelsson ve boey kalacak gibi anladım ben.

icardi-raşitsa işi

çalışkan on numara (kamada)
paredes
sol bek (angelino)
Play off maçlarına yetişmeleri lazım. Tamam hoca diyor ki 3-4 milyon farkedecekse son güne kadar bekleriz eyvallah da cl ye kalamazsak o 3-4 milyonun 10 katı kaybımız olur. Lige de 1 ay var bu arada. Forvetimiz daha

1688469229259.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt