Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mali koç gs kompleksinden dolayı takıma ne kadar yaşlı yıldız varsa alacak gibi, seneye takımın yaş ortalaması 35 olacak :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

icardiyi satamazsın ama diğerleri gelirse son transferleri olmaz
Her futbolcuyu satmamız gerekmiyor zaten. Icardi bu sezon yaptığı etkiyi gelecek sezonda da tekrarlarsa sana katacaklarını bonservis ile ölçemezsin ki. Icardi'yi alırız, arkasına, yanına da dediğiniz tarzda birisini daha alırız, ondan da gelecekte bir kazanç bekleriz. Olması gereken bence bu.

Icardi ile oluşan sinerjinin boyutu şu an ölçülemez bir noktaya geldi, sürekli bahsi geçiyor ama gerçekten de belli bir yaş altında çocuklar onun vesilesiyle Galatasaray taraftarı oluyor. Bunlar işin maddi boyutuyla ölçülebilecek şeyler değil. Ben demiyorum gidip kulübün anahtarını Icardi'ye verelim, yönetim hesabını kitabını yapsın bir şekilde şartlar zorlanarak transfer edilsin istiyorum.

Benzetmek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Ali Koç'un yıllardır yaptığı şey aslında bu. Kalite yerine sayıya bakıyor. 20m€ harcayıp 4 tane 5 milyonluk futbolcu alıyor, bunları da 10'a satmanın derdinde ki kulübün kasasını doldurayım diyor ama bu da kulübü ister istemez sportif başarıdan uzak bir hale getiriyor. Sportif başarı olmayınca da aldığı futbolcular değerine ulaşamıyor zaten. 4 taneden 1 tanesini kar getirerek elden çıkartıyor, kalanı zarar ettiriyor. 20m€ harcayıp 5 tane ne vereceği belli olmayan futbolcu alınacağına 2 tane sahada ne vereceği belli futbolcu almak sportif başarıyı getirir. Sportif başarı da zaten parayı çeker. Bu sezon şampiyon biz olmasaydık sponsorluk ücretleri de bu kadar iyi olmazdı muhtemelen. Bu yüzden şimdi sağda solda ne kadar çürümüş yıldız futbolcu varsa adı Fenerbahçe ile anılıyor ama yine yanlış yolda ilerliyor, orası da ayrı konu 😄

Hiç siyahi futbolcumuzun olmaması şık değil. Iheanacho gelmeli.

Gerçi herif de açıkça “Hoff taraftarı böyle böyle diyor, inşallah doğrudur” demiş. Angelino’yu aldık falan dememiş. Millet buna istinaden “Angelino bizde” sonucu çıkartıyorsa bu adamın suçu sayılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt