Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.318
- 58.486
- 3.383
adekugbeyi idman fotolarında görürüm diye ödüm kopuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada da murat özyer'den beri tutturduğu daha olmadı.Bu Eyüp Yıldız basketbol duyumu vermiyor muydu?
Sen ağabeyEyüp mü daha iyi ben mi basketbol konusunda?
Şampiyonluktan ediyordu tek başınaadekugbeyi idman fotolarında görürüm diye ödüm kopuyor
Anything can happen in the transfer phase.
Bunun yaşattığı hazza yaklasamazAngelino zu Cimbom dediyse bu iş bitmiştir. Avrupa'da Cimbom olarak bilinmemiz takdire şayan.
Bunun yaşattığı hazza yaklasamaz
Zaniolo önünde koridor bulduğunda etkili bir oyuncu. Dar alanda değil. Bu sebeple ofansif orta saha rolünde oyunu yönlendirme görevini yapabileceğini sanmıyorum. Ancak 2. forvet olarak, ana forvetin boşalttığı alanlara koşu atarak pozisyon bulabilir onun dışında top kaybından çarmıha gerilir burada.Ziyechi bize yakın görüyorum hele de Arap ligi işleri bitti onun oraya gitmeyeceği kesin Zaniolo ve Ziyech tam birbirini ikame eder dönüşümlü 10 numara ve playmaker kanat oynarlar
Sami'nin ipiyle kuyuya inmeyecektinLan adama kebapci dedik Hoffenheim muhabiri cikti anasini satayim